Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 3

Maj 2010
Jonas Kaufmann

Operatur: Jonas Kaufmann og Angela Gheorghiu i Berlin

publiceret: 4.05.2010 19:00

Så lykkedes det igen! Efter en uforglemmelig Werther med Jonas Kaufmann i Paris for nogle måneder siden får foreningens medlemmer nu endnu en mulighed for at opleve den verdenskendte tyske tenor. Denne gang i selskab med den rumænske stjernesopran Angela Gheorghiu. Begge sangere optræder nemlig i koncertopførelsen af Francesco Cileas smukke, men sjældent opførte opera Adriana Lecouvreur på Deutsche Oper til efteråret. Ikke nok med det. To dage senere kan vi møde tenoren igen til en fantastisk liedkoncert, hvor han sammen med den verdensberømte pianist, sidste års Sonningprisvinder, Daniel Barenboim, fortolker Schuberts intime sangcyklus Die schöne Müllerin. Billetterne til disse musikbegivenheder er allerede rævet væk, og vi betragter det nærmest som et mirakkel, at det lykkedes os at reservere et begrænset antal billetter til vore medlemmer. Denne Jonas Kaufmann-tur suppleres med endnu en operaoplevelse: Eugen d’Alberts musikdrama Lavlandet (Tiefland), der er stærk præget af den italienske verisme.

Operaturen vil være af 4 dages varighed fra tirsdag 5. oktober til og med fredag 8. oktober 2010 og foregår med bus fra Århus. Da nogle enkelte detaljer endnu ikke er faldet på plads, er vi ikke i stand til helt nøjagtigt at oplyse turens pris. Udfra det foreløbige budget kan vi dog sige at rejsens pris vil ligge på omkring 5.500 kr. og omfatte transport i en komfortabel langtursbus Århus-Berlin t/r, 3 hotelovernatninger i dobbeltværelse med morgenmad i centrum af Berlin, 2 operabilletter og 1 koncertbillet i de bedste og næstbedste priskategorier. Tillæg for enkeltværelse vil typisk udgøre 950 kr.

På trods af de enkelte løse ender har bestyrelsen besluttet at åbne for tilmeldinger til turen. Vi skal nemlig handle meget hurtigt, da vores billetreservation udløber 20. maj. Til den tid skal alle billetter være forudbetalt. På grund af den meget stramme tidsplan, er vi nødt til at afkorte tilmeldingsfristen væsentligt; den udløber nemlig allerede onsdag 19. maj. Af samme grund er depositumsbeløbet større end sædvanligt og udgør denne gang 3.000 kr. pr. person.

Tilmelding til turen kan foretages på den vedlagte servicekupon eller på den elektroniske kupon på vores hjemmeside (under bestilling). Vi har kun fået tilsagn om 40 pladser til alle begivenheder, uden mulighed for forøgelse af billetkvotaen. Derfor ekspederes alle tilmeldinger i den rækkefølge, de ankommer. Kun hvis turen overtegnes i løbet af få dage, afgør vi deltagelse ved hjælp af lodtrækningen, der foretages blandt alle rettidigt tilsendte tilmeldinger. Snarest efter fristens udløb udsender vi bekræftelse på deltagelse i turen samt yderligere information om restbetaling.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk