Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 2

Februar 2018
Rhinguldet - Niebelungens Ring

Rhinguldet på Den Ny Opera i 2019

publiceret: 17.02.2018  9:50

Med Rhinguldet fortsætter Den Ny Opera i august 2019 Wagners storslåede værk – en ny samlet produktion af Niebelungens Ring – som Esbjerg-kompagniet så succesfuldt indledte med Valkyrien i 2017. Premieren på Rhinguldet finder sted søndag den 25. august 2019 i Musikhuset Esbjerg.

Rhinguldet er forhistorien til Ringen. Dværgen Alberich røver en klump magisk guldet fra bunden af Rhinen. Af guldet skaber han en ring der giver sin ejermand uindskrænket magt, og dermed sætter han hele den fatale historie på skinner, som tre operaer senere skal ende med gudernes ligbål i Ragnarok.

Til produktionen af Rhinguldet er Den Ny Opera i færd med at samle et nordisk sangerhold af fineste klasse. Barytonen Jens Søndergaard får i rollen som den unge Wotan sin debut som Wagner-sanger. Randi Stene synger Fricka og Cornelia Beskow og Magnus Vigilius vender tilbage i rollerne som Freja og Froh. Loges store parti synges af den svenske tenor Niklas Bjørling-Rygert og jætterne Fasolt og Fafner af Morten Staugaard og Jesper Brun-Jensen.

Instruktøren Kasper Wilton iscenesætter den nye samlede Esbjerg-Ring, Marie í Dali skaber scenografi og kostumer, og Michael Breiner står bag forestillingernes lysdesign. Produktionen bliver til i et samarbejde med Sønderjyllands Symfoniorkester - som til lejligheden udvides til 91 musikere. Den musikalske ledelse varetages af Den Ny Operas chef, Lars Ole Mathiasen.

Vi har sikret os 50 billetter til matinéforestillingen lørdag 31. august 2019. Turens pris er 775 kr. og omfatter billetten i den bedste priskategori samt bustransport til og fra Musikhuset i Esbjerg. Der er også mulighed for at tilkøbe spisning – en lækker menu til pris 265 kr.

Man kan tilmelde sig turen til Esbjerg enten elektronisk ved at udfylde kuponen på foreningens hjemmeside eller pr. mail/brev. Fristen er lørdag 31. marts, hvor også betaling forfalder.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk