Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 1

Januar 2019
Kleopatra

Åben prøve på Kleopatra

publiceret: 2.01.2019  8:40

Mandag 25. februar inviterer vi medlemmerne til åben prøve på Kleopatra, der begynder kl. 10.45. Vær opmærksom på, at vi samles ved trappeopgangen foran Rytmisk Sal (indgang fra Skovgårdsgade 2C), da Musikhusets foyer åbnes senere. Selve prøven, der varer indtil kl. ca. 12.20, foregår i Store Sal.

Arrangementet er gratis for foreningens medlemmer. Der kræves ingen tilmelding – alle, der ønsker at overvære prøven, mødes blot i Musikhuset den dag. Husk venligst at det er en arbejdsprøve og der kan forekomme afbrydelser, og scenerne ikke nødvendigvis spilles i kronologisk rækkefølge.

Vi gør også opmærksom på musikalsk optakt lørdag 23. februar 2019 kl. 13 på Caféscenen i Musikhuset Aarhus. August Ennas overdådige musik præsenteres af den betagende egyptiske dronning Kleopatra, den bjergtagne unge prins Harmaki, den jaloux kammerpige Charmion og ikke mindst operadramaturg Henrik Engelbrecht, som også er kendt som forfatter til bestselleren Opera i guldalderens København. Han fortæller om opera i Danmark i 1800-tallet, om August Enna og om handling og musikken i operaen. Der er gratis adgang, men begrænset antal pladser, så kom i god tid. Kleopatra opføres 3 gange i Musikhuset Aarhus’ Store Sal: 1. og 9. marts kl. 19.30 samt 2. marts kl. 15.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk