Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 4

Sommer 2018
Georg Philip Telemann

Introduktion og prøve på Pimpinone

publiceret: 20.06.2018  10:40

Aarhus Sommeropera og Aarhus Sommeroperas Venner inviterer Den Jyske Operas Venner til introduktion og prøve med klaver på Georg Phillip Telemanns opera buffa Pimpinone.

Pimpinone er beretningen om den arbejdsløse kammerpige, Vespetta, der vækker ukendte følelser til live hos den rige men ensomme og verdensfjerne Pimpinone. Han ansætter hende som sin kammerpige og husbestyrerinde med en overraskende udvikling til følge.

Det er en genopsætning fra 2015. Jan Maagaard har instrueret og lagt tiden frem til noget, der ligner nutid, i hvert fald opereres der frejdigt med iPhones. Den rappe Vespetta pjanker med både dirigenten og musikerne, når hun keder sig for meget med Pimpinone. Det er en balance ikke at overstyre påfundene, men den holder fint i Aarhus. Produktionen viste sig at være en kæmpe publikumssucces med store bifald ved alle forestillinger i 2015. Instruktøren og scenografen skabte en fantastisk ramme med plads til både lethed og alvor, som gav de to eminente solister, Jesper Mikkelsen og Berit Barfred Jensen, mulighed for at underholde og røre publikum.

Arrangementet finder sted lørdag 18. august kl. 9.15 i Helsingør Theater i Den Gamle By i Aarhus. Selve operaen spilles 29. og 31. august samt 4., 5. og 7. september.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk