Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 1

Januar 2018
Flytteservice

Elektronisk flytteservice

publiceret: 6.01.2018  10:50

PostNords elektroniske flytteservice, der fungerer ved hjælp af en stregkode, som man placerer på forsiden af konvolutten, ophørte fra årsskiftet.

Dette betyder at PostNord ikke længere vil forsyne os med oplysning om modtagerens nye adresse. Og da foreningen heller ikke modtager oplysninger fra folkeregistret om adresseændring, opfordrer vi derfor medlemmerne til selv at give os besked om flytning. Det kan nemt gøres ved at ajourføre sin profl på foreningens hjemmeside på nettet. Man skal logge sig ind og vælge punktet [Redigér profl] fra den personlige menu til venstre.

Besked om adresseskift gælder i øvrigt også e-mailadresse. Hver gang vi sender elektronisk post, får vi en halvsnes fejlmeddelelser om, at adressen ikke længere eksisterer eller at e-mail midlertidigt ikke kan anbringes pga. overfyldt postkasse. Husk venligst: – for at sikre sig en regulær modtagelse af elektronisk post fra foreningen, er det nødvændigt at meddele os ændringer i e-mailadresse samt regelmæssigt at rydde op i sin postkasse.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk