Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Mellem venner   /  A F L Y S T  /

Sidste nyt: Rossini-festival i Pesaro

publiceret: 24.01.2009 16:00

I lighed med de seneste år tilbyder vi medlemmerne en operarejse til Italien, denne gang til den verdensberømte Rossini-festival. Festivalen har været gennemført hvert år siden 1980 i Pesaro, Rossinis fødeby, der ligger ved Adriaterhavets kyst. Vi kommer til at opleve 3 forholdsvis ukendte operaer: Zelmira, skrevet for San Carlo-operaen i Napoli, Silkestigen, uropført i San Moisé-teatret i Venedig samt Le Comte Ory (Grev Ory), Rossinis næstsidste opera, komponeret for Théâtre de l'Académie Royale de Musique i Paris. Vi får samtidig en enestående chance for at opleve de bedste Rossini-sangere bl.a. den verdensberømte peruvianske tenor Juan Diego Flórez og den ligeså kendte franske sopran Annick Massis, som begejstrede alle som Amina i Søvngængersken på medlemsturen til Berlin for et par år siden. Operaerne opføres i henholdsvis Adriatic Arena og Teatro Rossini.

Vi skal bo på det centralt beliggende ****Hotel Savoy i Pesaros centrum, få skridt fra havet. Vores fremragende guide, journalisten Charlotte Sylvestersen, vil igen stå til gæsternes rådighed med spændende fortællinger om livet i Marche-regionen og ledsager os på alle udflugter i området.

Der er to varianter af turen, som begge vil være af 6 dages varighed. Flyver vi med RyanAir fra Billund til Bergamo (vores primære valg), starter turen torsdag 14. august og slutter onsdag 19. august 2009. Lykkes det ikke (man kan ikke reservere flysæder på forhånd hos RyanAir), vil turen foregå med SAS fra København til Bologna og forskydes 1 dag, fra onsdag 13. august til og med tirsdag 18. august 2009.

Turen hører ikke til de billigste, men vi kan garantere, at der venter medlemmerne oplevelser i særklasse. Afhængig af flytransport kommer turen til at koste ca. 11.500 kr. ved flyvning med RyanAir og ca. 12.500 kr. ved flyvning med SAS. Priserne er inklusiv flybilletter, transfer fra italienske lufthavne til hotellet, operabilletter, overnatning i dobbeltværelse med morgenmad samt assistance fra den lokale rejseguide (Charlotte) på hele turen. Tillæg for eneværelser er ca. 3.500 kr. idet hotellet anvender dobbeltværelserne til formålet.

Vi planlægger også nogle supplerende arrangementer under opholdet i Italien såsom guidet rundtur i Pesaro, udflugter til Assisi og Urbino samt vingårdsbesøg, alle med frokost. Disse arrangementer bestilles senere og betales særskilt.

Det er lykkedes for bestyrelsen at reservere 40 billetter i de 2 bedste kategorier til alle operaer og booke hotelværelser. Der er også flysæder til vores rådighed i skrivende stund. Men på grund af kolossal stor interesse for festivalen fra hele verden, opretholdes bookingen i kun 10 dage. Sælger vi ikke turen inden søndag 1. februar, bortfalder alle reservationer. Det er bl.a. derfor har vi været nødt til at udbyde turen til salg gennem foreningens hjemmeside. Der er simpelthen ikke tid til at udarbejde et nyhedsbrev og sende det til medlemmerne, idet produktionstid med trykning, pakning og forsendelse vil vare ca. 5 dage. Vi håber at medlemmerne vil forstå denne utraditionelle fremgangsmåde, som kun undtagelsesvis iværksættes, grundet de nævnte omstændigheder.

En bindende tilmelding til turen skal foretages via bestillingskuponen på vores hjemmeside eller på e-mail. Fristen er søndag 1. februar og depositum er 5.000 kr. pr. person, idet vi straks skal betale for fly- og operabilletter samt sende et klækkeligt depositum til hotellet. Alle tilmeldinger ekspederes i den rækkefølge, de ankommer. Kun hvis turen overtegnes i løbet af få dage, afgøres deltagelsen ved hjælp af lodtrækning. Snarest efter fristens udløb udsender vi bekræftelse på deltagelse i turen samt yderligere information om restbetaling.

Nedenunder er nogle billeder fra Pesaro og området. Klik på billedet for at se det i fuld størrelse.

Pomodoros 'Spere'
Pesaro-borgen
Adriatic Arena i Pesaro
Piazza del Popolo
Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk