Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Mellem vennerGiordano Bellincampi

Operachefens kontrakt forlænges frem til 2013

publiceret: 3.06.2008 11:40

Den Jyske Operas bestyrelse har besluttet at forlænge ansættelsesperioden med operachef Giordano Bellincampi med yderligere tre år. Ved kontraktindgåelsen i 2005 blev Giordano Bellincampi ansat til og med april 2010. Denne kontrakt forlænges nu frem til den 1. maj 2013.

I anledning af kontraktforlængelsen udtaler Den Jyske Operas bestyrelsesformand Charlotte Sahl-Madsen: ”Giordano Bellincampi er et overordentlig stort aktiv for Den Jyske Opera. Der er ingen tvivl om, at Bellincampis kunstneriske talent, kompromisløse forventninger til medarbejderne og hans betydelige engagement er en mægtig gevinst for såvel Den Jyske Operas stadigt voksende publikum som for vores dygtige medarbejdere. Dertil kommer operachefens omfattende internationale netværk, der gang på gang skaffer internationale topnavne til Den Jyske Opera. Det er derfor med betydelig stolthed, jeg kan orientere om, at Den Jyske Operas bestyrelse har forlænget operachefens kontrakt frem til maj 2013.”

Charlotte Sahl-Madsen understreger også, at forlængelsen af samarbejdet med Giordano Bellincampi vil være med til at sikre den positive udvikling, Den Jyske Opera har gennemgået de seneste år. Hermed vil Den Jyske Opera fortsætte med at befæste sin position som hele Danmarks nationalopera, der kan tilbyde operaoplevelser på højeste nationale niveau med internationalt snit til et bredt og alsidigt publikum.

Operachef Giordano Bellincampi og Den Jyske Opera kan fejre kontraktforlængelsen med opførelsen af Richard Wagners Den flyvende Hollænder til august, en opførelse som i øvrigt bliver Bellincampis første sceniske Wagnerproduktion.

Giordano Bellincampi glæder sig meget over bestyrelsens beslutning og udtaler i den anledning: ”Det er en stor glæde for mig at have fået bestyrelsens opbakning til at lede vore dygtige og engagerede medarbejdere i udviklingen af Den Jyske Opera frem til 2013. Vi har store visioner for vores mangfoldige landsdækkende aktiviteter, vores samarbejde med uddannelsesinstitutioner og kulturinstitutioner i Århus samt at fortsætte med at styrke vores internationale profil. Og vi vil fortsat arbejde hårdt på at opnå det højest tænkelige kunstneriske niveau til glæde for vores store publikum over hele landet,” afslutter operachefen.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk