Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Rundt omkringLise Davidsen i rollen som Agathe i Jægerbruden

Lise Davidsen triumferer i Zürich

publiceret: 15.10.2016 12:40

Den norske stjernesopran Lise Davidsen, der er blevet tredobbelt vinder af den 23. Operalia-sangkonkurrence i 2015, debuterede forleden i Opernhaus Zürich i rollen som Agathe i Carl Maria von Webers opera Jægerbruden. Hendes optræden var en kæmpestor succes.

Her er et lille udvalg af anmeldelser.

▪ Lise Davidsen var visuelt perfekt som Agathe med en stemme der matchede.
- Seen and Heard International

▪ Denne Agathe er aftenens vokale overraskelse. Hun er endnu ikke fyldt 30, men hun er i en klasse for sig. Hendes navn er Lise Davidsen, hun kommer fra Norge og ligesom hendes store kompatriot Kirsten Flagstad vil hun i en ikke alt for fjern fremtid komme ind i det tyske Wagner-Eichwald. Hendes Agathe, serveret med ironi, er meget imponerende.
- Online Music Magazin

▪ Jeg var mest imponeret af Lise Davidsen, af tårnhøj statur, og fin stærk dramatisk stemme i alle registre; hun var genstand for stor opmærksomhed sidste år, da hun vandt et hav af præmier i forskellige sangkonkurrencer. Allerede nu er hun booket til optræden i Glyndebourne, Covent Garden, Aix-en-Provence og Wien (for blot at nævne få stykker!). Husk dette navn!
- Seen and Heard International

▪ "Sikke en smuk aften" synger Agathe, og du tænker: "Sikke en smuk stemme". Den tilhører den unge norske Lise Davidsen, som vandt tre sangkonkurrencer sidste år, og om ikke så længe gør hun sine debuter på Wiener Staatsoper, Covent Garden og andre prominente adresser.
- Der Bund


Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk