Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Rundt omkringJuan Diego Flórez og Julia Trappe

Juan Diego Flórez gift i Lima

publiceret: 25.04.2008 21:20

Tusindvis af mennesker samledes på Plaza de Armas i Lima for at få et glimt af den peruvianske stjernetenor, Juan Diego Flórez, og hans tyskfødte hustru, Julia Trappe. Parret blev for nogle uger siden gift i domkirken under massivt sikkerhedsopbud. Det van den første bryllup, der foregik i Limas domkirke siden 1949.

Den 35-årige tenor ankom til kirken i selskab med sin mor, Maria Teresa French, omringet af politiofficerer på motorcykler. Bruden kom kørende i en hvid Cadillac sammen med sin far, Wilhelm Trappe. Selve vielsen blev foretaget af Limas ærkebiskop Juan Luis Cipriani. Under ceremoniet opførte Limas symfoniske orkester og kor værker af Beethoven. Blandt de 800 invitrede gæster var bl.a. Perus præsident Alan Garcia med fruen, den berømte digter Mario Vargas Llosa, mange diplomater og business-folk. Plácido Domingo var inviteret, men deltog ikke i festivitas. Efter vielsen gik parret til det nærliggende rådhus og hilste fra balkonen på tusinder af fans.

Juan Diego Flórez og Julia Trappe blev allerede borgerligt gift i Wien sidste sommer. Parret ønskede dog at få romerskkatolsk bryllup i tenorens fødeby.

Forud for brylluppet debuterede Flórez som kok på en af byens fashionable restauranter beliggende ved Stillehavets kyst. Han har lavet Rejer a la Pavarotti, flamberede i appelsinsaft og balsamico.

Hans ophold i Lima varede nogle dage, idet han også skulle synge hertugens parti i en koncertopførelse af Verdis Rigoletto. Det var hans første optræden overhovedet i denne opera og foreløbig den sidste. "Rigoletto er den eneste Verdi-opera, jeg indtil videre vil synge. Den ligger fint for min stemme, og jeg vil lægge hele min belcanto-baggrund i den" - udtaler Flórez i et interview for Opera News. Indtil koncerten i Lima holdt tenoren 6 ugers pause fra scenen pga. halsinfektion forårsaget af et fiskeben.

Fra Peru fløj parret direkte til New York til prøverne på La fille du Regiment på Metropolitanoperaen.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk