Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Mellem vennerDan Boyter

Ny bestyrelsesformand for Den Jyske Opera

publiceret: 15.04.2009 11:00

Kulturminister Per Stig Møller har i dag udpeget ordførende direktør for Pressalit Group A/S Dan Boyter som ny formand for Den Jyske Operas bestyrelse. Dan Boyter erstatter Charlotte Sahl-Madsen, som fratræder bestyrelsesposten grundet udnævnelsen til videnskabsminister.

Udover sit virke som direktør for Pressalit Group A/S, er Dan Boyter en aktiv deltager i det østjyske kultur- og erhvervsliv. Han er blandt andet medlem af bestyrelsen for ARoS Aarhus Kunstmuseum, bestyrelsesformand for CABI – Center for Aktiv Beskæftigelsesindsats, medlem af bestyrelsen for Moesgårds Venner og talsmand for Århus Gruppen.

Kulturminister Per Stig Møller udtaler: Jeg er sikker på, at Dan Boyter kan blive en god formand for Den Jyske Operas bestyrelse. Dan Boyter bibringer bla. ledelsesmæssig erfaring samt et omfattende netværk på både erhvervs- og kulturområdet, som Den Jyske Opera kan drage nytte af.

Med sig i bestyrelsen for Den Jyske Opera får Pressalit-direktøren den radikale politiker og formand for kulturudvalget i Århus kommune Uffe Elbæk, tidligere medlem af Århus Byråd for Socialdemokratiet Tove Tolstrup, operasanger Lars Waage, sceneinstruktør Elisabeth Linton, lektor cand. mag. Ole Rasmussen, musikchef for Århus Symfoniorkester Palle Kjeldgaard og en repræsentant for medarbejderne i Birgitte Holdt Nielsen.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk