Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Mellem vennerKoncert med Elsebeth Dreisig og Thomas Rischel

Jubilæumskoncert

publiceret: 14.05.2007 12:20

Det var en fejende flot jubilæumskoncert, medlemmerne og deres gæster i lørdags var vidne til i Helsingør Theater i Den Gamle By. Sopranen Elsebeth Dreisig og pianisten Thomas Rischel præsenterede et meget spændende program, der favnede vidt - fra sange af Peter Heise til en række store operaarier.

Første del af koncerten blev indledt med 3 sange af Peter Heise. Vi hørte bl.a. den stemningsfulde Skovensomhed til tekst af Emil Aarestrup og den fyrige spanske Fru Beatriz til tekst af Thor Lange. Efter Schuberts sangbare Moment Musical, spilledes af Thomas Rischel, sang Elsebeth Dreisig meget smukt og nuanceret Heises Dyveke sange til tekster af Holger Drachmann.

Efter pausen hørte vi 6 operaarier af Puccini (La Rondine, La Bohème), Beethoven (Fidelio), Offenbach (Hoffmanns Eventyr), Dvorak (Rusalka) og Verdi (La Traviata). Her fik vi både charme og sødme (Magda, Mimi), vemod og melankoli (Antonia, Rusalka), men sandelig også dramatik for alle penge i Violettas store arie.

Elsebeth Dreisig tog publikum med storm med sin smukke og udtryksfulde stemme med nuancerigdom og fylde. Sjældent, hvis nogensinde, har vi oplevet så begejstret et publikum, der "tvang" sangerinden til at give hele 4 ekstranumre. Der er ingen tvivl om, at alle fik sig en oplevelse helt ud over det sædvanlige. Aftenen sluttede med en festmiddag på Prins Ferdinand.

Nedenunder er der nogle billeder fra koncerten. Klik på hvert billede for at se det i fuld størrelse.

Elsebeth Dreisig
Elsebeth Dreisig
Scenen i Helsingør Theater
Elsebeth Dreisig
Sabrina Vitali og Peter Pade
Elsebeth Dreisig og Thomas Rischel
Elsebeth Dreisig og Thomas Rischel
Festmiddagen
Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk