Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Rundt omkringAnna Netrebko med Yusif Eyvazov

Anna Netrebko gift igen

publiceret: 2.01.2015 15:10

Den russiske operastjerne Anna Netrebko blev den 29. december gift med den fem år yngre og fortrinlige tenorkollega, den aserbadjanske Yusif Eyvazov. Det blev et drømmebryllup i Wien, hvor hun sagde ”ja” på tysk, han ”da” på russisk i Palais Coburg. Bruden bar en hvidguldstiara med diamanter magen til den, Kate Middleton havde under sit bryllup med Englands Prins William i 2011. Derefter fulgte de over 100 æresgæster den russiske skik at spise brød og salt. Uden for palæet søgte en menneskeskare at komme brudeparret nær, men de blev passet på af flere end 20 livvogtere.

Med til højtideligheden var naturligvis Netrebkos fader Yurij, hendes 7-årige søn Tiago og hendes jysk gifte søster Natalia. Derpå kørte brudeparret i fiaker sammen med gæsterne i andre 15 hestetrukne vogne med hvidklædte kuske til bryllupsfesten i Palais Liechtenstein, hvor der deltog 180 personer, inklusiv Plácido Domingo. Festivitas i Hercules Hall varede til de tidligere morgentimer.

Netrebko, som er østrisk statsborger, mødte Eyvazov i 2014 i Rom. Oprindeligt planlagde parret at blive viet i St. Petersburg, med konstaterede senere at Wien ville være det bedste sted for et romantisk bryllup.

Anna Netrebko var tidligere gift med den uruguaynske baryton Erwin Schrott. Parret blev skilt i juli 2014 efter seks års samliv. Årsagen til skilsmissen var hektisk aktivitet, der forhindrede dem at være sammen længere tid ad gangen.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk