Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Mellem vennerNiels Jørgen Tranberg blev modtager af foreningens studielegat for 2008

Niels Jørgen Tranberg modtager af studielegat

publiceret: 13.01.2008 12:10

Lørdag, den 12. januar 2008 afholdte foreningen det festlige nytårstaffel - en tilbagevendende begivenhed ved årsskiftet for medlemmerne og deres gæster. Udover underholdning i form af en operaquiz og hygge ved fællesspisning, var overrækkelse af foreningens studielegat på programmet i år. Basbarytonen Niels Jørgen Tranberg blev legatmodtager.

Niels Jørgen Tranberg er 29 år, uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium med diplomeksamen i 2005 hos bl.a. Prof. Peer Birch og Ingrid Haking Raaby. Han har deltaget i mesterkurser hos bl.a. Roger Vignoles, Olov Olufson og Friedrich Gürtler. Desuden har han medvirket i flere musikdramatiske værker, på Den Ny Opera i Esbjerg Århus Sommeropera og Den Jyske Opera.

Niels Jørgen har været solist i bl.a. Mozarts Requiem, Bachs Juleoratorium og Johannes Passionen samt i Händels Messias med Sønderjyllands Symfoniorkester. Har sunget partier som Budd i Brittens Albert Herring, Seneca i Monteverdis Poppeas kroning samt ypperstepræsten i Skjern Operaens udgave af Camille Saint-Saëns’ Samson og Dalila. Han optrådte i sidste års Århus Festuge i Århus Kammeroperas Baggårdsopera.

Studielegatet er på 10.000 kr.

Niels Jørgen kvitterede for legatet med en lille koncert med operaarier af Mozart, Verdi, Rossini, Wagner og Gershwin samt kabaretsange af Arnold Schönberg. Pianisten Maren Marie Tange ledsagede solisten på klaver.

Nedenunder er nogle billeder fra nytårstaffelet. Klik på billedet for at se det i fuld størrelse.

Niels Jørgen Tranberg
Niels Jørgen Tranberg
Niels Jørgen Tranberg
Niels Jørgen Tranberg og Maren Marie Tange
Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk