Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Operaweekend

13.-14. juni 2009

Fælles bustur til opera i København

publiceret: 13.09.2008 20:50

Vi benytter lejligheden til at reklamere for vores fælles operatur til København 13.-14. juni 2009.

Som tidligere informeret blev turen arrangeret for at imødekomme mange medlemmers ønske om fælles operaoplevelser i hovedstaden. Vi har valgt 2 af operalitteraturens vigtige værker: den vittigt underfundige opera af Gioacchino Rossini, Tyrken i Italien, og det ældgamle keltiske sagn med Richard Wagners betagende musik, Tristan og Isolde. Ydermere spilles begge operaer over en weekend, som en aften- (lørdag) og en matinéforestilling (søndag), så turen kun kræver én overnatning.

Tyrken i Italien er skrevet af den kun 21-årige Rossini på bestilling fra La Scala, som mente at kunne forfølge succesen af Italienerinden i Algier (hvis handling er ”modsat” den i Tyrken). Operaen hører bestemt til den italienske bel cantos store repertoire, og musikken stråler af frisk originalitet.
Tristan og Isolde er dét af Wagners værker, der har sat sig de dybeste spor i eftertidens musik. Orkesterbehandlingen har her nået et højdepunkt af forfinelse, som det ikke siden lykkedes Wagner selv at overgå.

Da den korte beskrivelse af turen, som vi bragte i det seneste Nyhedsbrev, af sagens natur ikke kunne være særlig detaljeret, vedlægger vi en pdf-fil med et udførligt rejseprogram, som forhåbentlig vil vække appetitten på den usædvanlige operaoplevelse hos mange medlemmer. Klik på den vedlagte fil nedenunder og læs beskrivelsen. Her vil vi nøjes med at påpege, at det virkelig drejer sig om en FÆLLES tur idet vi kører samlet til København i en lejet luksusbus, vi indlogeres på det elegante Admiral Hotel, hvor vi spiser en fællesmiddag og samlet går vi eller sejler til de respektive operahuse.


Det detaljerede rejseprogramPrisen for denne forkælelsestur er 2.700 kr. pr. person og inkluderer bustransport, 2 operabilletter og overnatning på et delt dobbeltværelse med morgenmad samt middag på ankomstdagen og vandtaxa til Operaen dagen efter. Enkeltværelse kan bestilles mod et tillæg på 500 kr. De medlemmer, der ikke ønsker hotelovernatning, kan nøjes med at betale 1.650 kr. for transport og operabilletter. Men så går man også glip af det luksuriøse ophold på et af Københavns bedste og mest efterspurgte hoteller ;-)

Vi har allerede modtaget en snes tilmeldinger til turen, men der er stadigvæk ca. 20 pladser tilbage, som vi håber at kunne sælge inden den 25. september. Vi behøver ikke skjule, at vi har satset på denne tur, som kræver betragtelige økonomiske ressourcer at gennemføre, ikke mindst på grund af transportomkostninger, som kun kan hentes hjem ved at fylde bussen. Derfor håber vi, at medlemmerne vil støtte bestyrelsens initiativ og benytte sig af dette fantastiske tilbud. Rejsen kan bestilles på den elektroniske kupon her på nettet.

 

Adobe Reader skal bruges til læsning af filer i pdf-formatet. Dette program er gratis at benytte, og kan downloades fra Adobes hjemmeside. Den nyeste version hedder 9. Check lige først, om den allerede er installeret i dit system, dvs. om filtypen .pdf er kendt af styresystemet. Du skal bare klikke på ikonet til PDF-filen. Hvis Acrobat Reader allerede at installeret, vil den komme op og vise dig indholdet af filen.

Hvis du mod forventning ikke har Adobe Reader installeret på din computer, kan du downloade programmet gratis ved at klikke på nedenstående billed-link.

 
Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk