Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Mellem vennerNytårstaffel 2010

Nytårstaffel 2010

publiceret: 17.01.2009 12:20

Lørdag, den 16. januar 2010 afholdte foreningen det festlige nytårstaffel - en tilbagevendende begivenhed ved årsskiftet for medlemmerne og deres gæster. Udover underholdning i form af en operaquiz og hygge ved fællesspisning, var en overrækkelse af studielegat på programmet i år. Tenoren Tue de Stordeur blev legatmodtager. Studielegatet er på 12.000 kr.

Tue de Stordeur har siden 2007 studeret klassisk sang på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus hos Bodil Øland. I løbet af sin studietid har han deltaget i masterclasses hos bl.a. Bo Skovhus, Helmut Deutsch, Roger Vignoles og Hans Peter Blochwitz. I sommeren 2008 medvirkede han i Aarhus Sommeroperas opsætning af Donizettis Elskovsdrikken, og han har netop i januar i år på Helsingør Theater sunget Macheath i Det Jyske Musikkonservatoriums opsætning af Brittens Tiggeroperaen. Han er flittig oratoriesanger: har flere gange sunget tenorpartiet i Händels Messias, bl.a. i Århus Domkirke, og i påsken 2009 var han Evangelist i Bachs Johannespassion, ligeledes i Århus Domkirke. Fremtidige opgaver tæller bl.a. tenorpartiet i Dubois’ The Seven Last Words of Christ, samt til sommer Schumanns Dichterliebe på Vejle Kunstmuseum. For et par år siden optrådte han foran vores publikum i en generalforsamlingskoncert i Frichsparken.

Tue de Stordeur kvitterede for legatet med en lille koncert. På programmet var 4 sange af Richard Strauss, arier fra Tjajkovskijs Eugen Onegin og Kálmáns Cirkusprincessen samt sange af Kai Normann Andersen. Pianisten Søren Rastogi akkompagnerede sangeren. Til ekstranummer valgte Tue og Søren Dario Campeottos evigt populære Angelique.

Der blev fortsat samlet penge til foreningens studielegat, som med passende mellemrum uddeles til en ung, talentfuld sanger. Taffelets gæster har samlet 1.660 kr. så det samlede bidrag p.t. udgør 10.330 kr. Vi takker hjerteligt alle bidragydere.

Nedenunder er nogle billeder fra nytårstaffelet. Klik på billedet for at se det i fuld størrelse.

Nytårstaffel 2010
Nytårstaffel 2010
Nytårstaffel 2010
Nytårstaffel 2010
Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk