Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Mellem venner
Else Thomsen

En hyldest til Else Thomsen under Jægerbruden

publiceret: 27.01.2007 23:20

Premiereforestillingen på Jægerbruden lørdag 27. januar blev en personlig hyldest til vores mangeårige bestyrelsesmedlem Else Thomsen.

Som bekendt fejrer Den Jyske Opera i dette forår sin 60 års levetid med Jægerbruden, som 17. marts 1947 var åbningsforestilling med Holger Boland og Gerhard Schepelern i spidsen for det nystiftede, entusiastiske kompagni. Inden tæppet gik op for 2. akt trådte operaens chef, Giordano Bellincampi, frem og meddelte det festklædte publikum, at der er nogle personer i salen, blandt dem Else Thomsen, der kan fejre deres personlige jubilæum sammen med operainstitutionen. De var nemlig alle sammen denne aften i 1947 i teatret og overværede åbningsforestillingen. Jubilarerne fik overrakt en buket hvide roser og blev hyldet af publikumet med stående klapsalver.

Else, som i dag er 89 år, har i løbet af de 60 år set så at sige alle operaforestillinger i Århus. Siden 1957 har hun været medlem af foreningen Den Jyske Operas Venner og i de sidste 20 år har hun arbejdet som sekretær i bestyrelsen.

Et stort tillykke med jubilæet fra bestyrelseskollegaerne med ønsket om mange år frem at opleve endnu flere forestillinger på Den Jyske Opera.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk