Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Rundt omkringRolando Villazón

Rolando Villazón tilbage i fin form

publiceret: 10.01.2008 13:50

Rolando Villazón er atter i rampelyset. Lørdag 5. januar sang han på Wiens Statsopera sin første Werther i Massenets opera sammen med den fremragende tyske mezzosopran Sophie Koch som Charlotte.

Der er godt nyt om stjernetenoren Rolando Villazon, som i juni 2007 pludselig mistede stemmen og på lægens indtrængende opfordring måtte aflyse al optræden indtil nu. Hans stemmebåndsbetændelse var ikke noget at spøge med. Publikum i den totalt udsolgte Wieneropera tog imod ham med et langvarigt bifald og jublede til slut lige så lettet som Villazón selv. Han glædede sig tilsyneladende, som havde han netop klaret sin første vellykkede debut.

Et sådant come back efter en lang sygepause er også psykisk en meget vanskelig sag, men det erfarne wienerpublikum var ikke i tvivl. Villazón er kommet tilbage for at blive. Han synger senere i januar Des Grieux i Massenets Manon i Wien og til sommer Don Carlos på Covent Garden i London samt Romeo med Anna Netrebko som Julie i Gounods opera på festspillene i Salzburg. Til august giver han koncert i Tivoli i København.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk