Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap
                 

Operaquiz

November 2017Denne CD-indspilning er præmien i den aktuelle operaquiz.

På denne side bringer vi med jævne mellemrum en operaquiz, hvor der hver gang kan vindes en spændende CD-indspilning.

Kun foreningens medlemmer kan deltage. Du er ikke logget ind som medlem. For at gøre det, klik på knappen [Log-ind]. Log-ind proceduren kræver medlemsnummer og password. Vend tilbage til operaquizzen og skriv dit svar.

Hvilken komponist?

Han er født i 1971 som søn af en kunsthistoriker og en digter, og regnes nu for en af de mest betydningsfulde nulevende komponister i vor tid. Hans komponistvirksomhed omfatter bl.a. orkesterværker, kammermusik, klaverstykker og sange samt 3 operaer, hvoraf den ene er baseret på den virkelige historie om en engelsk hertuginde, der i 1963 blev genstand for voldsom skandale, da private fotos med adelsdamen i en række erotiske udskejelser blev lækket til pressen.

Alle tre operaer er blevet eller bliver snart opført på en række af de kendte operahuse verden over, herunder Royal Opera House Covent Garden, Metropolitanoperaen og Det Kongelige Teater i København.


 Løsningen skal være os i hænde senest 31. december 2017.

Blandt afsendere af de korrekte svar trækker vi lod om CD-albummet Romanza med det russiske sangerpar Anna Netrebko og hendes husbond Jussi Jevazov.

 

Seneste operaquiz


se løsningen

Blandt de få korrekte svar på den seneste operaquiz har vi ved hjælp af lodtrækning fundet en vinder: Lise Koefoed fra Middelfart. Hun modtager CD-albummet Mozart med den peruvianske tenor Juan Diego Flórez. Vi siger tillykke med gevinsten!

Albummet sendes med posten én af de nærmeste dage.

Løsningen på quizzen kan du se her.

 

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk