Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 4

Sommer 2018
Elbphilharmonie

Verdi i Hamborg
Besøg i Hamburgische Staatsoper og Elbphilharmonie

publiceret: 20.06.2018  10:40

| UDSOLGT |
Interessen for denne rejse har været enorm. Turen blev udsolgt på blot 8 timer og vi har i alt modtaget dobbelt så mange tilmeldinger end der var pladser. Vi har straks kontaktet Operaen i Hamborg med henblik på at købe flere billetter, men på nuværende tidspunkt er det desværre ikke muligt, for gruppebilletkvoten for især koncerten i Elbphilharmonie er opbrugt. Derfor har vi været nødt til ved hjælp af lodtrækning at afgøre deltagelse i turen. Bestyrelsen arbejder dog på at tilbyde en ren operatur, altså uden koncerten. Under forudsætning af at det lykkes os at købe flere billetter til Nabucco og La traviata, samt reservere flere hotelværelser, kan turen gennemføres i samme periode (18.- 21. marts 2019) til reduceret pris af 4.380 kr. Skulle der på et senere tidspunkt opstå en mulighed for at købe flere koncertbilletter, slår vi naturligvis til.

Med mere end seks års forsinkelse og budgetoverskridelse på 925% blev Hamborgs nye koncertsal, Elbphilharmonie, indviet i januar 2017. Huset er tegnet af det schweiziske arkitektfirma Herzog & de Meuro og kostede det svimlende beløb af 866 mio. euro. Det rummer en stor koncertsal med 2150 siddepladser, en lille sal med 550 pladser og det såkaldte Kaistudio med 170 siddepladser.

En operatur til Hamborg med en koncert i den nye filharmoni har længe stået på bestyrelsens (og medlemmernes) ønskeliste. Nu er turen blevet en realitet. Det er nemlig lykkedes for os at reservere et mindre antal billetter til 2 Verdi- operaer og en koncert, hvor også Verdis korværk indgår. Operaerne er La traviata og Nabucco, mens Mahlers 4. symfoni med den smukke sopransolo i 4. sats og Verdis Quattro pezzi sacri er på koncertens program.

Operaturen vil være af 4 dages varighed fra mandag 18. marts til og med torsdag 21. marts 2019 og foregår i egen komfortabel langtursbus. Rejsens pris er 4.780 kr. og omfatter bustransport, overnatning i delt dobbeltværelse med morgenmad på centralt belligende hotel i midtbyen samt billetter til symfonikoncerten og to operaforestillinger. Tillæg for enkeltværelse udgør 1.550 kr.

Bindende tilmelding til turen bedes foretaget på den elektroniske kupon på vores hjemmeside (under bestilling) eller på e-mail, og sendt til os sammen med depositum på 3.000 kr. Fristen er 10. juli 2018 Alle tilmeldinger ekspederes i den rækkefølge, de ankommer. Vi anbefaler hurtig tilmelding, da de seneste operature i foreningens regi er blevet udsolgt på rekordtid.

Hvis turen overtegnes i løbet af få dage, afgør vi deltagelse ved hjælp af lodtrækning, der foretages blandt alle rettidigt tilsendte tilmeldinger. Snarest efter fristens udløb udsender vi bekræftelse på deltagelse i turen samt yderligere information om restbetaling.

 

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk