Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 6

November 2017
Katedralen

Forårets operatur til Helsinki

publiceret: 26.10.2017  22:50

10 år efter vores seneste tur til Helsinki får medlemmerne mulighed for at se eller gense byen og dens spændende operahus. På Den Finske Nationalopera kan vi nemlig opleve to opera- og en balletforestilling. Operaerne bliver: Mozarts Così fan tutte og Verdis Trubaduren.

Den elegante Così om to søstre, der narres til at bytte kærester, er en af de sjoveste og samtidig mest dybsindige operaer, der nogensinde er skrevet. I Helsinki opføres den i den meget roste iscenesættelse af den flamske instruktør Guy Joostens. Det blodige drama Trubaduren har siden dets uropførelse i Rom været en af de mest populære operaer, der findes. Den andorianske Joan Anton Rechi står for iscenesættelsen, skabt i koproduktion med Gran Teatre del Liceu i Barcelona.

Operaerne kobles sammen med den berømte romantiske ballet Don Quichotte, en skildring af Cervantes’ roman med musik af Minkus, iscenesat af Patrice Bart på basis af Marius Petipas mesterkoreografi for Sankt Petersborg i slutningen af 1900-tallet. Den fantastiske scenografi på scenen i Helsinki, de virtuose numre og det morsomme plot imponerer publikum gang på gang og balletten meldes altid udsolgt!

Turen vil være af 4 dages varighed fra tirsdag 17. april til og med fredag 20. april 2018 og foregår med fly fra Billund. Prisen er 6.250 kr. og omfatter flybilletter Billund-Helsinki t/r, bustransfer til og fra hotellet, 3 overnatninger i dobbeltværelse med morgenmad på ****Scandic Park Hotel, beliggende få hundrede meter fra operahuset, samt 2 operabilletter i den bedste priskategori på parkettens forreste rækker. Billet til balletten Don Quichotte indgår ikke i turens pris. Den kan tilkøbes separat for 550 kr. Tillæg for enkeltværelse udgør 1.250 kr.

Bindende tilmelding til turen kan foretages på den elektroniske bestillingskupon på hjemmesiden på nettet eller pr. mail og sammen med depositum på 3.000 kr. pr. person sendes til os inden lørdag 18. november.

Alle tilmeldinger behandles i den rækkefølge, de indkommer. Kun hvis turen overtegnes i løbet af få dage, afgøres deltagelsen ved hjælp af lodtrækning. Snarest efter fristens udløb udsender vi bekræftelse på deltagelse i turen samt yderligere information om restbetaling

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk