Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap
Jonas Kaufmann

Nyhedsbrev Nr. 4

Sommer 2018
Jonas Kaufmann som Otello

Otello på DVD eller Blu-Ray

publiceret: 20.06.2018  10:40

Da de seneste DVD-tilbud om operaer fra Giuseppe Verdis folkelige trilogi blev modtaget med meget stor interesse, foreslår vi endnu en opera af den italienske mester. Det er den nyeste indspilning af Otello med Jonas Kaufmann, optaget sidste år på Royal Opera House Covent Garden i London.

I en alder af 74 år skrev Verdi dette storslåede operaværk efter Shakespeares episke jalousidrama af samme navn. Det krævede en del overtalelse – faktisk mere end 10 år. Verdi havde bl.a. haft enorm succes med operaen Aida og kunne have trukket sig hyldet og tilfreds tilbage, men han tog udfordringen op og skabte med Otello et af sine mest krævende værker, både dramatisk og vokalmæssigt.

Otello på DVD kan erhverves for 180 kr. (normalprisen herhjemme er 279 kr.). Blu-ray-udgaven er 30 kr. dyrere. Begge skal bestilles på den elektroniske kupon på nettet eller skriftligt på e-mail eller brev/postkort. Indbetaling af penge til foreningens bankkonto kan ikke sidestilles med bestillingen.

Bestillingsfristen udløber 20. juli. De bestilte skiver kan afhentes til vores kommende arrangementer i FO-byen eller bestilles til forsendelse med posten mod et forsendelsesgebyr på 40 kr. Husk også at foreningen ikke har noget pladelager – først når vi kender omfanget af bestillingerne køber vi indspilningerne.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk