Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap
flavio

Nyhedsbrev Nr. 6

November 2018
Händel: Flavio

Flavio i Helsingør Theater

publiceret: 27.10.2018  9:40

Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Symfoniske Orgelfestival opfører Georg Friedrich Händels barokopera Flavio. Som på Händels tid bliver der spillet små orgelkoncerter i pauserne mellem de tre akter for at underholde publikum, der også vil blive opfordret til at opføre sig præcist så løssluppent, som man gjorde dengang: heppe på heltinden og buhe af skurken og i det hele taget ikke sidde alt for stille på teaterrækkerne.

Flavio er et højspændt drama med jalousi, mord og alt det, der får publikum helt ud på kanten af stolene. Kong Flavio og personagerne omkring ham bedrager og lyver for hinanden i et kompliceret magt- og kærlighedsspil, men det hele ender med at de rigtige får hinanden til sidst.

Opsætningen bliver ganske enkel, med et minimum af moderne lyssætning, gamle kostumer, den faste scenografi på Helsingør Teater med enkle, malede kulisser og kun få rekvisitter – alt sammen for at genskabe stemningen på en operascene i begyndelsen af 1700-tallet.

Opførelsen finder sted lørdag 10. november kl. 15 og kl. 19.30 i Helsingør Theater i Den Gamle By, Aarhus. Billetprisen er 100 kr. (pensionist 75 kr.).

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk