Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap
Vittorio Grigòlo

Nyhedsbrev Nr. 5

September 2018
Vittorio Grigòlo som Hoffmann

Hoffmanns eventyr på DVD eller Blu-ray

publiceret: 27.08.2018  9:40

En af verdens mest populære og elskede operaer er uden tvivl Hoffmanns eventyr, skrevet af den franske operettes ukronede konge, Jacques Offenbach.

Det er en grotesk, nærmest gotisk fortælling om den desillusionerede digter, E. T. A. Hoffmann, der beretter om sit livs kuldsejlede kærlighedsaffærer.

Operaen, som vi tilbyder medlemmerne, er optaget i 2016 på Royal Opera House Covent Garden i London. Den sensationelle, unge italienske tenor Vittorio Grigòlo, kaldt Il Pavarottino (den lille Pavarotti) synger titelrollen. Også andre roller er stjernebesat: Sofia Fomina synger Olympia, Christine Rice Giulietta, Sonya Yoncheva Antonia og Kate Lindsay Niclausse/Muse. Thomas Hampson optræder i den firedobbelte skurkerolle.

Hoffmanns eventyr på DVD kan erhverves for 190 kr. (normalprisen herhjemme er 289 kr.). Blu-ray-udgaven er 30 kr. dyrere. Begge skal bestilles på den elektroniske kupon på nettet eller skriftligt på e-mail eller brev/postkort. Indbetaling af penge til foreningens bankkonto kan ikke sidestilles med bestillingen.

Bestillingsfristen udløber 20. september. De bestilte skiver kan afhentes til arrangementerne i FO-byen eller bestilles til forsendelse med posten mod et forsendelsesgebyr på 40 kr. Husk venligst at foreningen ikke har noget pladelager – først når vi kender omfanget af bestillingerne køber vi indspilningerne.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk