Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap
Rigoletto

Nyhedsbrev Nr. 3

April 2018
Rigoletto - El Liceu!

Rigoletto på DVD

publiceret: 2.04.2017  8:40

Rigoletto, den tredje og sidste del af folketrilogien, afslutter vores tilbudsrække på DVD-indspilninger af Verdis operaer.

Det er en optagelse fra Gran Teatre del Liceu i Barcelona med Marcelo Alvarez, Inva Mula, Carlos Alvarez og Julian Konstantinov. Den britiske teaterinstruktør Graham Vick står for denne spændende produktion, og Jesús López Cobos dirigerer forestillingen.

DVD’en kan erhverves for 150 kr. (normalprisen herhjemme er 239 kr.). Den skal bestilles på den elektroniske kupon på nettet eller skriftligt på e-mail eller brev/postkort. Indbetaling af penge til foreningens bankkonto kan ikke sidestilles med bestillingen.

Bestillingsfristen udløber 30. april. De bestilte skiver kan afhentes til vores kommende arrangementer i FO-byen eller bestilles til forsendelse med posten mod et forsendelsesgebyr på 40 kr. Alle ordrer skal forudbetales og de effektueres samlet. Husk også at foreningen ikke har noget pladelager – først når vi kender omfanget af bestillingerne køber vi indspilningerne.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk