Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap
Nabucco på DVD

Nyhedsbrev Nr. 1

Januar 2019
Nabucco på DVD

Verdis Nabucco på DVD

publiceret: 2.01.2019  8:40

Som vores opera-på-dvd-tilbud har vi denne gang valgt den monumentale Nabucco, kendt for sit berømte nummer: de hebraiske slavers kor Va’ pensiero, sull’ali dorate (Flyv, tanke, på gyldne vinger). Operaen anses for at have etableret Verdis ry som operakomponist og dermed lanceret hans karriere.

Det er en overdådig produktion fra Teatro di San Carlo i Napoli med Renato Bruson i titelrollen, Laureen Flanigan som Abigaile og Carlo Colombara som Zacharia.

Nabucco på DVD kan erhverves for 110 kr. (normalprisen herhjemme er 239 kr.). Den skal bestilles på den elektroniske kupon på nettet eller skriftligt på e-mail eller brev/postkort. Indbetaling af penge til foreningens bankkonto alene kan ikke sidestilles med bestilling, da vi tjekker bankens kontoudtog uregelmæssigt.

Bestillingsfristen udløber 25. januar 2019. De bestilte skiver kan afhentes til arrangementerne i FO-byen eller bestilles til forsendelse med posten mod et forsendelsesgebyr på 40 kr.

Husk venligst at foreningen ikke har noget pladelager – først når vi kender omfanget af bestillingerne køber vi DVD-indspilningerne.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk