Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 2

Februar 2018
Trubaduren

Verdis Trubaduren på DVD

publiceret: 17.02.2017  9:50

Verdis folkelige trilogi – Rigoletto, Trubaduren og La traviata – som havde premiere inden for et tidsrum af to år, er komponistens første operaer, hvis succes har holdt sig uden afbrydelser indtil vore dage. Operaerne er meget forskellige indbyrdes, men de komplementerer hinanden rigtig godt. For første gang viser Verdi her sin geniale evne til at skrive ensembler, hvori personernes karakter er fastholdt. I alle tre operaer er der en dramatisk og kompositorisk modenhed, der er et højdepunkt i Verdis udvikling. Han arbejder på en uprætentiøs, men absolut virkningsfuld måde med erindringsmotiver i musikken og hans eminente melodiske inspiration fejrer her sande triumfer.

I kølvandet på DVD-indspilningen af La traviata i det seneste nyhedsbrev, tilbyder vi denne gang medlemmerne en optagelse af Trubaduren med Marcelo Alvarez, Sondra Radvanovsky, Dmitri Hvorostovski og Dolora Zajick. Den skotske teaterinstruktør David McVicar står for denne meget roste produktion fra the Met, og Marco Armiliato dirigerer forestillingen.
DVD’en kan erhverves for 160 kr. (normalprisen herhjemme er 259 kr.). Den skal bestilles på den elektroniske kupon på nettet eller skriftligt på e-mail eller brev/postkort. Indbetaling af penge til foreningens bankkonto kan ikke sidestilles med bestillingen.

Bestillingsfristen udløber 15. marts. De bestilte skiver kan afhentes til vores kommende arrangementer i FO-byen eller bestilles til forsendelse med posten mod et forsendelsesgebyr
på 40 kr.

Alle ordrer skal forudbetales og de effektueres samlet. Husk også at foreningen ikke har noget pladelager – først når vi kender omfanget af bestillingerne køber vi indspilningerne.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk