Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 1

Januar 2022
Operatur til Hamborg

publiceret: 3.01.2022  9:10

Efter to rejsefrie år spørger flere og flere medlemmer om bestyrelsen snart vil tilrettelægge en operarejse til udlandet.

Vi har diskuteret emnet på bestyrelsesmøder, men det var ikke en nem beslutning at tage. Smittesituationen i Europa er alvorlig, og mange lande har indført nye COVID-19 restriktioner. Hvor længe de vil vare er ikke til at forudse. Listen over destinationer, hvor coronarestriktioner igen besværliggør eller umuliggør en rejse, vokser dag for dag.

Det var alt afgørende at finde et rejsemål som i tilfælde af aflysning ikke vil medføre alt for meget besvær. Alene af den grund kunne rejse med fly slet kke komme på tale.

Vi var enige om at rejse til sommer, når smittetrykket forventes at aftage. Valget faldt på Statsoperaen i Hamborg, hvor vi har udvalgt to dejlige og muntre operaer: Mozarts udødelige Figaros bryllup i en anmelderrost iscenesættelse af den norske Stefan Herheim, og en nyopsætning af Donizettis Don Pasquale, instrueret af tyskeren David Bösch.

Rejsen kommer således til at strække sig over 3 dage fra fredag 10. juni til og med søndag 12. juni og foregår i egen komfortabel langtursbus.

Rejsens pris er 4.050 kr. og omfatter bustransport, overnatning i delt dobbeltværelse med morgenmad på centralt belliggende hotel i midtbyen samt billetter til to operaforestillinger. Tillæg for enkeltværelse udgør 950 kr.

Bindende tilmelding til turen bedes foretaget på den elektroniske kupon på vores hjemmeside (under bestilling) eller på e-mail og sendt til os sammen med depositum på 2.500 kr. Fristen er 31. januar 2022. For at gøre kommunikation med rejsedeltagerne nemmere, beder vi alle om at oplyse det mobiltelefonnummer der vil benyttes under turen. Brug venligst kuponens kommentarfelt til formålet.

Hvis turen overtegnes, afgøres deltagelse ved lodtrækning blandt de rettidig tilmeldte medlemmer. I så fald kan evt. ledsagere, der ikke er medlemmer, desværre ikke komme i betragtning.

Snarest efter fristens udløb udsender vi bekræftelse på deltagelse i turen samt oplysninger om restbetaling.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk