Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 4

sommer 2022
Om Sunset Boulevard

publiceret: 24.06.2022  9:40

Den Jyske Operas opsætning af Sunset Boulevard, Andrew Lloyd Webbers ikoniske musical om identitet og illusion, skulle opføres i august 2020, men omfattende restriktioner under corona-pandemien forpurrede Operaens planer. Heldigvis har man ikke opgivet produktionen, så den får premiere i denne sommer.

Lloyd Webbers bestseller af en musical er baseret på Billy Wilders ikoniske film Sunset Boulevard, hvor en mislykket manuskriptforfatter bliver fortryllet af Norma Desmond, en sky og glemt diva fra stumfilms-æraen. Nogle af Lloyd Webbers mest mindeværdige sange som Surrender, With One Look og As If We Never Said Goodbye hylder den spændende film noir om kærlighed, jalousi og mord i Hollywoods forgangne og glamourøse guldalder.

Den danske film- og teaterstjerne Tammi Øst følger i fodsporene på legendariske skuespillere som Gloria Swanson og Glenn Close for at skildre Norma Desmonds enorm krævende rolle. Medlemmerne inviteres til et causeri om Sunset Boulevard, hvor vi fortæller historien og viser brudstykker af Billy Wilders film og Andrew Lloyd Webbers musical.

Arrangementet finder sted onsdag 3. august kl. 19 i mødelokalet i FO-byen, Frederiksgade 78B i Aarhus.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk