Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 1

Januar 2021
Covid-19

Livet med corona

publiceret: 10.01.2021  9:10

Covid-19 har ændret vores verden dramatisk. Vi er nu ramt af anden pandemibølge, der resulterer i en ny nedlukning af Danmark. Det giver bestyrelsen store udfordringer i planlægning og afvikling af medlemsaktivitetter. De nuværende, strenge restriktioner gælder foreløbig til 17. januar. Hvis smittetrykket ikke falder, forlænges de igen. Derfor hersker der tvivl om hvorvidt de allerede planlagte foreningsarrangementer kan gennemføres. Det drejer sig først og fremmest om et causeri om Poul Schierbeck og hans opera Fête galante (19. januar), det festlige nytårstaffel (23. januar) og åben prøve på Fête galante 1. februar. Lempes retriktionerne ikke efter 17. januar, er også Den Jyske Operas Fête galante-opførelser i overhængende fare.

Hvis vi bliver nødt til at aflyse arrangementet, meddeles det til medlemmerne på mail. Samtidig opdateres foreningens hjemmeside på nettet hele 3 steder: i selve artiklen i nyhedsbrevet, i aktivitetskalenderen og på bannerreklamen, som vises i toppen af sitet.

Vi opfordrer alle til regelmæssigt at læse deres post. Da mailen kan blive fanget af de efterhånden meget aggressive SPAM-filtre, må man med jævne mellemrum kontrollere indhold af mappen Uønsket post, Junk, Spam eller hvad de nu alle sammen hedder. Har man ikke adgang til en computer, kan man forud for den planlagte aktivitet ringe til os eller til andet medlem for at sikre sig at arrangementet gennemføres.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk