Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 1

januar 2023
Tryllefløjten

Åben prøve på Tryllefløjten

publiceret: 30.12.2022  10:40

Tirsdag 31. januar 2023 inviterer vi medlemmerne til åben prøve på Tryllefløjten, der begynder kl. 10.45.

Vær opmærksom på, at vi samles ved trappeopgangen foran Rytmisk Sal (indgang fra Skovgårdsgade 2C), da Musikhusets foyer åbnes senere. Selve prøven, der varer indtil kl. ca. 12, foregår i Store Sal. Ingen anden opera har fortryllet generationer af børn og voksne som Mozarts udødelige Tryllefløjten.

For at inspirere forældre og bedsteforældre til at lade børnene opdage musikkens og kunstens verden (og lokke dem væk fra smartphones og tablets), præsenterer Den Jyske Opera en særlig, børnevenlig opsætning af operaen: med stort orkester og de bedste sangere, men forkortet så den ikke er længere end en god børnefilm. Forestillingen præsenterer nuværende og kommende Mozart-fans for alle de berømte melodier. Og som prikken over i’et hentes orkestret op i øjenhøjde, så alle i salen kan opleve glæden ved den uendeligt smukke musik.

Arrangementet er gratis for foreningens medlemmer. Der kræves ingen tilmelding – alle, der ønsker at overvære prøven, mødes blot i Musikhuset den dag. Husk at det er en arbejdsprøve og der kan forekomme afbrydelser, og scenerne ikke nødvendigvis spilles i kronologisk rækkefølge.

Tryllefløjten får premiere i Musikhuset Aarhus 2. februar 2023 kl. 17. Den spilles også 3. og 10. februar kl. 19.30 samt 4. og 11. februar kl. 15.
Derefter sendes operaen på turné indtil 17. marts. Den spilles i Vordinborg, Hillerød, Albertslund, Odense, Flensborg, Esbjerg, Vejle, Sønderborg, København, Herning, Viborg og Aalborg (se turnéplanen på Operaens hjemeside).

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk