Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 3

maj 2024
Opera i parken

OPERA I PARKEN

Mærk operasuset under åben himmel

publiceret: 28.04.2024  11:10

Lørdag 8. juni fyldes Skanseparken i Aarhus med storslået musik, når Den Jyske Opera og Aarhus Symfoniorkester for 6. gang afholder årets største klassiske gratiskoncert i hjertet af Aarhus. En stor koncertoplevelse, der hverken kræver entré eller penge.

Aarhus kommer til at summe af musik den anden weekend i juni med to store og vidt forskellige musikevents: NorthSide Festival og Opera i Parken.

Til Opera i Parken kan publikum helt uden billet og ganske gratis sætte sig i græsset i Skanseparken og nyde nogle af det bedste fra operaens, symfoniens og musicalens verden. Den store musikalske oplevelse med solister, symfoniorkester og operakor rykker her ud af scenemørket og under åben himmel. Her får publikum også en forsmag på Puccinis elskede Madama Butterfly, der er så populær, at den i gennemsnit opsættes én gang dagligt et sted verden over. Den Jyske Opera præsenterer operaen til efteråret.

I år vil musikchef på Den Jyske Opera, Christopher Lichtenstein være både dirigent og konferencier for dagens program, der byder på nogle arier og ensambler af de mest kendte komponister bl.a. Mozart, Verdi, Wagner og Puccini.

Koncerten begynder kl. 15.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk