Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 1

januar 2023
 

Fastelavnsgalla

publiceret: 30.12.2022  10:40

Det tilbagevendende nytårsarrangement, Nytårstaffel, kunne for første gang i årtier ikke gennemføres i januar 2023, idet vi ikke kunne leje Kammermusiksalen til formålet. Men da medlemmerne ikke må snydes for denne festlige begivenhed, inviterer vi til en Fastelavnsgalla, der finder sted lørdag 18. februar 2023 kl. 13, igen i Kammermusiksalen i Musikhuset Aarhus.

Den festlige buffet, som serveres i Musikkonservatoriets egen kantine, består af forskellige forretter, lune kød- og fiskeretter, salater, diverse oste, frugt m.m. Dertil hjemmebagt brød og smør, te og kaffe. Drikkevarer såsom vin, øl, sodavand er ikke inkluderet i prisen, men vil kunne købes separat i kantinens bar til fordelagtige priser.

Programmet vil udover underholdning i form af den traditionelle operaquiz med mange musikpræmier, også rumme en koncert. Operasangerne Frederikke og Anders Kampmann vil sammen med pianisten Maren Marie Tange underholde os med et ambitiøst og varieret program med operaarier, -duetter og sange.

Tilmelding til gallaen kan foretages direkte på vores hjemmeside på internettet (under Bestilling). Man kan også sende os et brev eller et postkort med tilmeldingen. Prisen er 280 kr. pr. person – den er ens for medlemmerne og deres gæster. Da Kammermusiksalen kun har plads til ca. 110 personer, vil rækkefølgen af tilmeldinger være afgørende for deltagelse i arrangementet.

Fristen for tilmelding udløber tirsdag 31. januar 2023. Vi udsender ingen bekræftelse på deltagelse i gallaen, men kontakter kun medlemmerne hvis arrangementet bliver overtegnet.

Adgangsbilletter postsendes primo februar 2023 vedlagt det næstkommende nyhedsbrev.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk