Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap
Fyrværkeri

Nyhedsbrev Nr. 5

November 2021
Fyrværkeri

Nytårstaffel 2022

publiceret: 23.10.2021  9:50

Foreningens tilbagevendende nytårsarrangement, Nytårstaffel, finder igen sted i Kammermusiksalen i Musikhuset Aarhus, lørdag 22. januar 2022 kl. 13.

Den festlige buffet, som serveres i Musikkonservatoriets egen kantine, består af forskellige forretter, lune kød- og fiskeretter, salater, diverse oste, frugt m.m. Dertil hjemmebagt brød og smør, te og kaffe. Drikkevarer såsom vin, øl, sodavand er ikke inkluderet i prisen, men vil kunne købes separat i kantinens bar til fordelagtige priser.

Programmet vil udover underholdning i form af den traditionelle operaquiz med mange musikpræmier, også rumme en koncert med operaarier og sange.

Tilmelding til taffelet kan foretages direkte på vores hjemmeside på internettet (under bestilling). Man kan også sende os et brev eller et postkort med tilmeldingen. Prisen er 280 kr. pr. person – den er ens for medlemmerne og deres gæster. Da Kammermusiksalen kun har plads til ca. 120 personer, vil rækkefølgen af tilmeldinger være afgørende for deltagelse i arrangementet.

Fristen for tilmelding udløber søndag 9. januar 2022. Vi udsender ingen bekræftelse på deltagelse i taffelet, men kontakter kun medlemmerne hvis nytårsarrangementet bliver overtegnet. Adgangsbilletter postsendes medio januar 22 vedlagt det næstkommende nyhedsbrev.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk