Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 3

Maj 2020
 

Figaros bryllup på Den Ny Opera

publiceret: 18.05.2020  9:10

Den Ny Opera opsætter Figaros bryllup i Musikhuset Esbjerg hvor instruktøren Katrine Wiedemann sammen med scenografen Maja Ravn kaster helt nye blikke på et af operahistoriens største mesterværker.

Operaen synges på dansk, og på scenen står bl.a. Frederikke Kampmann, Lars Møller, Henriette Bonde Hansen, Jens Søndergaard, Francine Vis, Liv Oddveig Midtmageli, Jørn Pedersen og Jakob Næslund Madsen.

I orkestergraven sidder 30 medlemmer af Baroksolisterne – Den Ny Operas faste og fremragende samarbejdspartner. Musikerne skaber på originalinstrumenter en orkesterklang tæt op af dén, Mozart hørte for sit indre øre, da han sad og skrev musikken i Wien i 1786.

Figaro skal giftes med Susanna, som jages af Greven, der mistror Grevinden, som forgudes af Cherubino, der samtidig er i lag med Barbarina, hvis far Antonio er rasende, ligesom Bartolo, der sammen med Marcelina (og med hjælp fra Basilio og Curzio) prøver at få skovlen under førnævnte Figaro, som for øvrigt viser sig at være deres (altså Marcelina og Bartolos) egen søn…

Forvirret? Se Figaros bryllup og få redt trådene ud! Vi har nemlig sikret os 40 billetter til matinéforestillingen søndag 30. august 2020. Turens pris er 550 kr. og omfatter billet i den bedste priskategori samt bustransport til og fra Musikhuset i Esbjerg. Der er også mulighed for at tilkøbe spisning – en lækker menu til pris 285 kr.

Man kan tilmelde sig turen til Esbjerg enten elektronisk ved at udfylde kuponen på foreningens hjemmeside eller pr. mail/brev. Tilmeldingsfristen er onsdag 10. juni, hvor også betaling forfalder.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk