Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 2

marts 2024Requiem – Verdis bedste opera på dvd

publiceret: 5.3.2024  9:10

Medlemmerne tilbydes denne gang en stjernebesat DVD med Verdis Requiem. indspillet live under to opførelser på La Scala i Milano.

Denne fabelagtige udgivelse har det hele: et dream-cast af solister: Anja Harteros, Elīna Garanča, Jonas Kaufmann og René Pape, samt intensiteten fra operaens orkester og kor, dirigeret af en af vor tids største dirigenter, Daniel Barenboim. Indspilningen er foretaget forud for anmelderroste koncerter på festivalerne i Lucerne og Salzburg.

(...) Alle vokalsolister er fremragende. Harteros livlige stemme er ren og skinnende, når det kræves, og Garanča lyder vidunderligt rig og idiomatisk. Pape er virkelig imposant i sine satser og Kaufmann er på det absolutte højdepunkt af sin formåen. Barenboims forståelse for værkets struktur er eksemplarisk, selvom den er en smule mere behersket og lyrisk end mange andre – skrev Corriere della Sera.

Indspilningen kan erhverves for 180 kr. (normalprisen herhjemme er 289 kr.). Den skal bestilles på den elektroniske kupon på nettet eller skriftligt på e-mail. Bestillingsfristen udløber 20. marts. Alle ordrer skal forudbetales og de effektueres samlet efter fristens udløb.

De bestilte skiver kan afhentes til foreningens arrangementer i FO-byen eller bestilles til forsendelse med posten mod et forsendelsesgebyr på 50 kr.

Husk venligst at foreningen ikke har noget pladelager; først når vi kender omfanget af bestillinger, køber vi DVD’erne.

 
Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk