Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap
Sikker hjemmeside

Nyhedsbrev Nr. 3

April 2019
Sikker hjemmeside

Sikring af foreningens hjemmeside

publiceret: 2.04.2019  8:40

I takt med at sikkerheden på internettet øges konstant, begyndte flere og flere browsere at advare netbrugere mod hjemmesider, der er usikre. Det har nogle medlemmer bemærket og har spurgt os om de skal være bekymrede for at bruge hjemmesiden www.djo-venner.dk.

Svaret er: Nej, det skal de ikke. I foreningen anvender vi og gemmer kun de såkaldte ikke-personfølsomme oplysninger (medlemmets navn, adresse, telefonnummer, e-mail, indmeldelsesdato og – i visse tilfælde – også fødselsår, ikke fødselsdato), altså dem, som praktisk talt findes i en telefonbog og som medlemmet selv har oplyst ved indmeldelsen og derved har givet os samtykke til bl.a. at modtage nyhedsbreve og andre informationer.

Nu ved medlemmerne det, men alle andre, der kommer forbi hjemmesiden, ved det ikke, hvilket i sidste ende kan være skadeligt for vores forening, da ingen ønsker at have kontakt med nogen, hvis hjemmeside er markeret som ikke-sikker.

Bestyrelsen har derfor besluttet at bruge nogle ressourcer for at sikre foreningens hjemmeside. Vi har implementeret det nødvendige TLS-certifikat og foretaget nogle tilretninger, så fra nu af vises siden uden advarsler og med den sikre protokol https://, der sørger for at alle data, der udveksles mellem browser og web-server, bliver krypteret.

Vi vil dog understrege, at HTTPS alene langtfra er nok til at gøre netkommunikation sikker. TLS er i sig selv ikke lavet til at beskytte mod hackeres udnyttelse af computersårbarhed i form af malware, virus, phishing, spyware m.m. Det må netbrugere selv sørge for.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk