Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr.

november 2023
Opera - 90 værker akt for akt

publiceret: 29.10.2023  9:40

Uanset om man skal se opera for første eller 117. gang i sit liv, har man glæde af at sætte sig ind i, hvad operaen handler om. Handlingen kan i mange operaer nemlig være mildest talt indviklet, og selvom man nyder musikken, stemmepragten og scenografien, bliver oplevelsen først fuldendt, når man kan følge med i, hvad der foregår – scene for scene, akt for akt.

Opera – 90 værker akt for akt gennemgår i detaljer handlingen i de hyppigst opførte og mest populære operaer. Udvalgt fra 400 års farverig operahistorie. Ledsaget af nutidige og historiske illustrationer fra opførelser i ind- og udland.

Bogens forfætter, Leif V. S. Balthzersen behøver ikke nærmere præsentation. Han har arbejdet med musikformidling i over 30 år og er en hyppig gæst hos os i foredragslokalet i FO-byen.

Foreningens medlemmer kan bestille bogen til favorabel rabatpris på 300 kr. (normalprisen er 399 kr.). Den kan afhentes til foreningens arrangementer i FO-byen/Musikhuset eller bestilles til forsendelse med posten mod et gebyr på 50 kr.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk