Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 1

januar 2023
 

Et bestyrelsesmedlem søges...

publiceret: 30.12.2022  10:40

Lørdag 25. marts 2023 afholder foreningen generalforsamling, og efter 15 år i bestyrelsen genopstiller Lena Pedersen IKKE.

Vi har heldigvis vores nyttige gruppe på 3 frivillige hjælpere, og herfra stiller én op som kandidat til den ledige post.

Men... Der er stadig plads til endnu et bestyrelsesmedlem, som også vil være med til at udføre de opgaver, der skal løses. Vi har nu i et par år været 4 i bestyrelsen (udover formanden), men ferie, sygdom og andre aftalte gøremål kan betyde forfald, så vi vil stå stærkere med 5 bestyrelsesmedlemmer.

De udadvendte opgaver, som medlemmerne oplever ved vore arrangementer, viser noget af vort arbejde, men på de indre linjer med bestyrelsesmøder, brevpakkemøder og mails søger vi jo at få kontinuitet og varieret indhold i kommende aktiviteter for medlemmerne. De frivillige hjælpere kan vi trække på i givne situationer, men de deltager ikke i interne møder.

Vi kan ikke tilbyde at forgylde et bestyrelsesmedlem; intet honorar, samme pris som øvrige medlemmer på rejser og andre eksterne oplevelser. Til gengæld kan vi tilbyde godt sammenhold og hyggelige møder, skiftevis hos hinanden – og, det væsentlige, nemlig at være med til at skaffe gode og opløftende arrangementer for medlemskredsen.

Tag nu mod til dig og meld dig selv som kandidat til bestyrelsen inden 1. februar. Du må også gerne foreslå en anden, men skal dog have tilsagn fra vedkommende!

Ønskes flere oplysninger om jobbet, kan vi kontaktes via vores hjemmeside under Hvem er vi? | Bestyrelse”.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk