Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap
Wolfgang A. Mozart

Nyhedsbrev Nr. 3

April 2019
Don Juan på Aarhus Sommeropera

publiceret: 25.02.2019  8:40

Aarhus Sommeropera præsenterer i samarbejde med Egnsteatret Undergrunden en ny produktion af Mozarts opera Don Juan (Don Giovanni) - et skelsættende værk, som har vakt begejstring og forundring gennem århundreder.

Don Juan bygger på legenden om den skruppelløse kvindeforfører, som begiver sig ud på eventyr med det ene formål at erobre kvinders hjerter. Tilsat Mozarts musik har operaen fået status som et af de største mesterværker i vores kulturarv.

Mozarts operaer har været en af hjørnestenene i Aarhus Sommeroperas repertoire igennem årene. Med kompagniets første opsætning i 1988, Cosi fan tutte, blev en tradition for Mozarts produktioner etableret, hvilket førte til højt anerkendte forestillinger kulminerende med to af kompagniets mest succesfulde produktioner til dato - Cosi fan tutte (vinder af Reumertprisen for Bedste opera i 2001) og Bortførelsen fra Seraillet (nomineret til en Reumert i 2004).

På Helsingør Theater i Aarhus spilles Don Juan i perioden 24. august - 4. september. Derefter flytter forestillingen til Egnsteatret Undergrunden i Værløse.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk