Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap
Opera i Parken

Nyhedsbrev Nr. 3

Juni 2021Opera i Parken - Sommerkoncert

publiceret: 26.05.2021  9:10

Lørdag 12. juni kl. 15-17 inviterer Den Jyske Opera og Aarhus Symfoniorkester til en festlig operakoncert under åben himmel i Skanseparken, Aarhus, hvor man kan opleve uddrag fra både kendte klassikere og ukendte operaskatte. Koncerten er gratis, men man skal have en billet, som sidst i maj kan bookes på Den Jyske Operas hjemmeside. Koncertprogram kan ses online ca. 1 uge før koncerten.

Opera i Parken bliver afholdt med udgangspunkt i myndighedernes gældende restriktioner og anbefalinger. Normalt er der plads til ca. 4.000 publikummer i Skanseparken, men der lukkes kun 2.100 tilskuere ind i år. Koncertpladsen vil være opdelt i 5 forskellige sektioner med hver sin indgang. Der vil være personale til at vejlede med at holde afstand. Man har kun adgang til den sektion, der er påtrykt billetten. I Sektion A er der kun siddepladser på medbragt tæppe. I Sektionerne B til E må man sidde på medbragt stol eller på tæppe. Der bliver kun adgang til den sektion, man har billet til. Ankomsttidspunkt oplyses via mail et par dage inden koncerten, så hold øje med informationerne.

Sammen med billetten skal man vise et gyldigt coronapas. Medbring selv mad og drikkevarer – der er mange muligheder for indkøb af mad og drikke i nærheden af koncertpladsen.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk