Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap
Rigoletto på DVD=

Nyhedsbrev Nr. 1

Januar 2021
Tryllefløjten på DVD

publiceret: 10.01.2021  9:10

I kølvandet på causeriet om Salzburg Festivalen tilbyder vi medlemmerne en DVD-indspilning af Mozarts Tryllefløjten. Det er den legendariske live-optagelse fra 1982 i Salzburg, instrueret af Jean-Pierre Ponelle og dirigeret af James Levine.

Rollelisten er imponerende med datidens mest eftertragtede stjernesolister. Se blot navnene: Peter Schreier som Tamino, Edita Gruberová som Nattens dronning, Ileana Cotrubas som Pamina, Christian Boesch som Papageno og Marti Talvela som Sarastro. Publikum var begejstret og anmeldere kappedes om at finde de rette superlativer. Her er nogle af dem: – Sikken et lykketræf og et stykke teaterhistorie! (Crescendo). – Det bedste af de bedste! (TZ München).

Operaindspilningen kan erhverves for 160 kr. (normalprisen herhjemme er 289 kr.). Den skal bestilles på den elektroniske kupon på nettet eller skriftligt på e-mail eller brev/postkort. Indbetaling af penge til foreningens bankkonto kan ikke sidestilles med bestillingen.

Bestillingsfristen udløber 31. januar. De bestilte skiver kan afhentes til arrangementerne i FO-byen eller bestilles til forsendelse med posten mod et forsendelsesgebyr på 50 kr.

Alle ordrer skal forudbetales og de effektueres samlet. Husk også at foreningen ikke har noget pladelager – først når vi kender omfanget af bestillingerne køber vi indspilningerne.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk