Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap
Fidelio dvd

Nyhedsbrev Nr. 3

Maj 2020
Fidelio på DVD

publiceret: 18.05.2020  9:10

I Beethoven-året tilbyder vi medlemmerne en indspilning af Fidelio på DVD. Det er den legendariske, prisbelønnede optagelse fra Wiener Staatsoper, instrueret af Otto Schenk, med den vidunderligt syngende Gundula Janowitz som Leonore. Der er også fremragende sangsolister i de andre hovedroller - se blot navnene: René Kollo som Florestan, Lucia Popp som Marceline, Manfred Jungwirth som Rocco og Hans Sotin som Don Pizarro. Den musikalske ledelse ligger i hænderne på Leonard Bernstein.

Indspilningen kan erhverves for 140 kr. (normalprisen herhjemme er 289 kr.). Den skal bestilles på den elektroniske kupon på nettet eller skriftligt på e-mail eller brev/postkort. Indbetaling af penge til foreningens bankkonto kan ikke sidestilles med bestillingen.

Bestillingsfristen udløber 10. juni. De bestilte skiver kan afhentes til arrangementerne i FO-byen eller bestilles til forsendelse med posten mod et forsendelsesgebyr på 40 kr. Husk venligst at foreningen ikke har noget pladelager – først når vi kender omfanget af bestillingerne køber vi indspilningern

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk