Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 1

januar 2023
 

I ønsker, vi spiller...

publiceret: 30.12.2022  10:40

For en del år siden havde vi et arrangement, hvor medlemmer, der havde én eller flere favoritarier, duetter, korstykker eller ensembler fra en yndlingsopera, kunne skrive til os og få sit ønske opført.

Resultatet var overvældende – vi modtog mange forskellige ønsker, så vi kunne sammensætte et spændende koncertprogram. Nu gentager vi succesen. Vi beder alle der har lyst til at bidrage med et forslag til ønskekoncerten, om at sende os en mail med deres favoritoperanummer. Man er velkommen til at skrive en kort kommentar eller begrundelse for valget af netop dette stykke. Forslagene kan sendes uanset om man selv planlægger at deltage i arrangementet.

Ønskekoncerten præsenteres for medlemmerne onsdag 8. februar 2023. kl. 19 i mødelokalet i FO-byen, Frederiksgade 78B i Aarhus. Fristen for indsendelse af medlemsønsker er 31. januar.

Da vi kun råder over musikmateriale, som stammer fra private samlinger, forbeholder vi os ret til selv at vælge medier med indpilningerne (grammofonplade, CD eller DVD). Derfor kan vi ikke garantere at de udvalgte musikstykker præsenteres med bestemte sangere, ensembler, orkestre eller dirigenter.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk