Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 6

november 2023Tafel 2024

Nytårstaffel 2024

publiceret: 29.10.2023  9:40

Foreningens tilbagevendende nytårsarrangement, Nytårstaffel, finder igen sted i Kammermusiksalen i Musikhuset Aarhus, lørdag 20. januar 2024 kl. 13.

Den festlige buffet, som serveres i Musikkonservatoriets egen kantine, består af forskellige forretter, lune kød- og fiskeretter, salater, diverse oste, frugt m.m. Dertil hjemmebagt brød og smør, te og kaffe. Drikkevarer såsom vin, øl, sodavand er ikke inkluderet i prisen, men vil kunne købes separat i kantinens bar til fordelagtige priser.

Programmet vil udover underholdning i form af den traditionelle operaquiz med mange musikpræmier, også rumme en koncert. Den Kongelige Operas husbaryton, Jens Søndergaard, vil sammen med pianisten Søren Rastogi underholde os med et varieret program med operaarier og sange.

Tilmelding til taffelet kan foretages direkte på vores hjemmeside på internettet (under bestilling) eller sende os et brev eller et postkort. Prisen er 280 kr. pr. person – den er ens for medlemmerne og deres gæster.

Da Kammermusiksalen kun har plads til ca. 110 personer, vil rækkefølgen af tilmeldinger være afgørende for deltagelse i arrangementet.

Fristen for tilmelding er søndag 7. januar. Snarest efter fristens udløb bekræfter vi deltagelse i taffelet på en e-mail. Adgangsbilletter udleveres ved indgangen til Kammermusiksalen på selve dagen.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk