Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap
Julekomsammen

Nyhedsbrev Nr. 5

November 2020
Julekomsammen / Nytårstaffel

publiceret: 18.09.2020  9:10

Coronasituationen og sundhedsmyndighedernes anbefalinger ændrer sig løbende afhængigt af smitteudvikling i landet. Og selv om vi på nuværende tidspunkt slet ikke ved, hvor meget der kan lade sig gøre om et par måneder, holder vi fast ved en hyggelig tradition og planlægger to tilbagevendende arrangementer: julekomsammen og nytårstaffel.

• I december måned mødes vi et par timer for at nyde samvær, quiz, historie og afsluttende koncert. Traktement bliver nok ikke som sædvanligt, men vi finder på noget rart. Husk kuglepen til besvarelse af quiz med præmier til de dygtigste. Benyt eventuelt lejligheden til at rydde op i samlingen af CD’er og DVD’er, så andre medlemmer kan få glæde af dem. Som afslutning på julearrangementet skal vi på storskærm opleve en af verdens mest eftertragtede (og smukkeste) koloratursopraner, den russiske Olga Peretyatko, i en sammensætning fra sangerindens koncerter og operaforestillinger gennem tiden. Under iagttagelse af alle nødvendige sikkerhedsregler ses vi lørdag 12. december kl. 14 i mødelokalet i FO-byen, Frederiksgade 78B i Aarhus.

• Det festlige nytårstaffel planlægges til afholdelse lørdag 23. januar 2021 kl. 13 i Kammermusiksalen i Musikhuset Aarhus. Vi begynder med en traditionel operaquiz hvorefter vi går til Musikkonservatoriets kantine, hvor der serveres frokostbuffet, der består af forskellige forretter, lune kød- og fiskeretter, salater, diverse oste, frugt m.m. Dertil hjemmebagt brød og smør, te og kaffe. Drikkevarer såsom vin, øl, sodavand er ikke inkluderet i prisen, men vil kunne købes separat i kantinens bar til fordelagtige priser. Vi snydes heller ikke for en koncert med operaarier og sange.

Fælles for begge arrangementer er krav om tilmelding idet vi p.t. ikke kender fremtidige regler for forsamling. Indtil videre er der kun plads til 50 personer i både mødelokalet i FO-byen og i Kammermusiksalen.

Tilmelding til arrangementerne kan foretages direkte på vores hjemmeside på internettet (under bestilling). Tilmeldingsfristerne er hhv. 10. december 2020 (julehygge) og 8. januar 2021 (nytårstaffel). Deltagelse i julearrangementet er gratis, mens prisen for deltagelse i nytårstaflet er 270 kr. pr. person.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk