Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 3

April 2019
Jægerbruden

Jægerbruden på DVD

publiceret: 2.04.2019  8:40

For at kunne gifte sig med sin elskede Agathe sælger jægeren Max sin sjæl for syv magiske geværkugler. Seks af kuglerne vil ramme ethvert mål, Max ønsker. Den syvende kugle, derimod, er han ikke selv herre over - det er det centrale plot i Carl Maria von Webers mesterværk Jægerbruden, en romantisk opera, der bygger på et sagn fra de store tyske skove om ondskab, kærlighedens styrke og det godes magt.

Vi tilbyder medlemmerne en storslået, stjernebesat filmatisering af Webers opera, instrueret af Jens Neubert. Lydsporet til filmen er indspillet i Abbey Road Studio i London med bl.a. Michael König som Max, Juliane Banse som Agathe, Michael Volle som Kaspar, Franz Grundheber som Ottokar, Olaf Bär som Killian og René Pape som Eremit. London Symphony Orchestra og Rundfunkkor Berlin er dirigeret af Daniel Harding.

DVD’en kan erhverves for 130 kr. (normalprisen herhjemme er 239 kr.). Den skal bestilles på den elektroniske kupon på nettet eller skriftligt på e-mail eller brev/postkort. Indbetaling af penge til foreningens bankkonto kan ikke sidestilles med bestillingen.

Bestillingsfristen udløber 30. april. De bestilte skiver kan afhentes til vores kommende arrangementer i FO-byen eller bestilles til forsendelse med posten mod et forsendelsesgebyr på 40 kr.

Alle ordrer skal forudbetales og de effektueres samlet. Husk også at foreningen ikke har noget pladelager – først når vi kender omfanget af bestillingerne køber vi indspilningerne.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk