Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 3

Juni 2021
Giuseppe Verdi

 

Falstaff i Esbjerg

publiceret: 26.05.2021  9:10

Den Ny Opera i Esbjerg præsenterer i august Verdis masterværk Falstaff i en fuldskala produktion i Koncertsalen i Musikhuset Esbjerg.

Falstaff er den 80-årige Verdis sidste opera – og efter manges udsagn også hans bedste. Operaen er fyldt med en ungdommelig livskraft og musikalsk vitalitet, der flyder i et højt tempo og med lige så højt humør. Med Falstaff føjer Verdi en sublim musikalsk dimension til operaens litterære forlæg, Shakespeares festlige komedie De lystige koner i Windsor og Henrik IV – et geniernes topmøde på næsten 300 års afstand!

Jakob Næslund Madsen iscenesætter i Signe Krogh og Camilla Bjørnvads scenografi og kostumer, mens operachef Lars Ole Mathiasen dirigerer Esbjerg Ensamble.

Vi har sikret os 45 billetter til matinéforestillingen, søndag 15. august 2021. Turens pris er 810 kr. og omfatter operabilletten i den bedste priskategori, bustransport til og fra Musikhuset i Esbjerg samt en lækker 3-retters menu serveret efter forestillingen i Musikhusets restaurant.

Man kan tilmelde sig turen til Esbjerg på den elektroniske kupon på nettet eller pr. brev. Fristen er 20. juni 2021, hvor også betaling forfalder. Alle deltagere i turen modtager primo august detaljeret information om afrejsested og -tidspunkt samt hjemkomst. Operabilletter og spisekuponer udleveres først i bussen på vej til Esbjerg.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk