Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 6

Januar 2018
Carmen - film af francesco Rosi

Carmen på DVD og Blu-Ray

publiceret: 27.10.2018  9:40

I anledning af Den Jyske Operas opførelser af Carmen tilbyder vi medlemmerne en indspilning af Bizets opera på DVD eller Blu-ray. Det er en restaureret jubilæumsudgave af den legendariske, prisbelønnede filmversion fra 1984, instrueret af Francesco Rosi med fremragende sangsolister i hovedrollerne: Julia Migenes som Carmen, Plácido Domingo som Don José og Ruggiero Raimondi som torreador Escamillo.

Carmen på DVD kan erhverves for 110 kr. (normalprisen herhjemme er 239 kr.). Blu-ray-udgaven er 40 kr. dyrere. Begge skal bestilles på den elektroniske kupon på nettet eller skriftligt på e-mail eller brev/postkort. Indbetaling af penge til foreningens bankkonto kan ikke sidestilles med bestillingen.

Bestillingsfristen udløber 20. november. De bestilte skiver kan afhentes til arrangementerne i FO-byen eller bestilles til forsendelse med posten mod et forsendelsesgebyr på 40 kr. Husk venligst at foreningen ikke har noget pladelager – først når vi kender omfanget af bestillingerne køber vi indspilningerne.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk