Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 5

November 2021
Aida i San Francisco

 

Aida på DVD

publiceret: 23.10.2021  9:50

I anledning af Den Jyske Operas opførelser af Aida i efteråret tilbyder vi medlemmerne en DVD-indspilning af Verdis opera.

Det er den legendariske optagelse fra San Francisco Operaen med to af de største operastjerner i det 20. århundrede, Margaret Price som Aida and Luciano Pavarotti som Radamès. De resterende hovedroller er ligeså fornemt besat: kongedatteren Amneris er sunget af Stefania Toczyska, som på det tidspunkt var en af de bedste sangere i Verdis mezzoroller. Simon Estes og Kurt Rydl synger hhv. Amonasro, den etiopiske konge og Aidas fader, og Ramfis, ypperstepræsten. Garcia Navarro dirigerer opsætningen, instrueret af Sam Wanamaker.

Indspilningen kan erhverves for 160 kr. (normalprisen herhjemme er 289 kr.). Den kan inden 15. november bestilles på den elektroniske kupon på nettet eller skriftligt på e-mail eller brev/postkort. De bestilte skiver kan afhentes til foreningens arrangementer i FO-byen eller bestilles til forsendelse med posten mod et forsendelsesgebyr på 50 kr.

Alle ordrer skal forudbetales og de effektueres samlet. Husk også at foreningen ikke har noget pladelager – først når vi kender omfanget af bestillingerne køber vi indspilningerne.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk