Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Siden sidst


Web-sitet blev for nylig opdateret med følgende indlæg:

Peter Schreier er død

publiceret: 28.12.2019   16:10
se hele indlæg

Den tyske tenor Peter Schreier er død, 84 år. Han døde i Dresden juledag. Schreier blev regnet for en af verdens største tenorer i den 20. århundrede. Han kom fra det gamle DDR, men hans stemme var imidlertid også kendt uden for den kommunistiske stat, idet myndighederne gav ham tilladelse til at optræde uden for Østblokken.

se mere
 

Opera på DR P2 (januar - februar 2020)

publiceret:  21.12.2019 17:50
se hele indlæg

Danmarks Radio sender opera (næsten) hver lørdag aften på P2. Her er et programoversigt over udsendelserne i november og december 2019.
Vi må dog tage et forbehold for ændringer, men de vil i givet fald blive skrevet ind på DR's hjemeside. P1 og P2 deler nu den FM-frekvens som P1 indtil 1. november 2011 havde for sig selv.

se mere
 

La Fenice oversvømmet

publiceret: 30.11.2019   17:10
se hele indlæg

Fredag aften gik tæppet i La Scala operaen i Milano for en ekstraordinær støtteforestilling til fordel for Venedigoperaen La Fenice. Det venetianske operahus blev delvist oversvømmet af de vandmasser, der i den seneste tid er skyllet ind over byen. La Fenice skulle forrige weekend have haft sæsonpremiere på Verdis Don Carlo, men opsætningen måtte udskydes.

se mere
 

Ny sæson på Den Jyske Opera

publiceret:  15.11.2019 21:50
se hele indlæg

Den Jyske Operas sæson 2020-21 byder på en ikonisk Hollywoodmusical, krimi fra det 16. århundrede og franske, farlige forbindelser. Til august 2020 kan publikum opleve Andrew Lloyd Webbers ikoniske musical Sunset Boulevard i et storslået setup med Aarhus Symfoniorkester, Den Jyske Operas Kor og et stort internationalt ensemble i Musikhuset Aarhus.

se mere
 

OPER! AWARDS

publiceret: 25.09.2019   17:10
se hele indlæg

Verdens største operaland, Tyskland, har først nu fået en egentlig operapris, ‘OPER! AWARDS’. Det er det førende tyske operamagasin, Oper, som står bag den nystiftede pris, der uddeles i 20 forskellige kategorier til nationale såvel som internationale kunstnere både på og bag scenen. Den nye operapris vil fremover blive uddelt hver år.

se mere
 

Domingo må opgive the Met

publiceret: 25.09.2019   17:10
se hele indlæg

The Met meddeler, at Plácido Domingo har indvilliget i at trække sig fra alle planlagte forestillinger i den nye sæson efter de verserende beskyldninger om sexchikane. Meddelelsen kommer dagen før sæsonpremieren, hvor Domingo skulle have sunget titelrollen i ‘Macbeth’ overfor Anna Netrebko. Operastjernen siger, at han aldrig mere kommer til at optræde på The Met.

se mere
 

Domingo afbryder sin debut i Semperoper i Dresden

publiceret: 3.07.2019  8:10
se hele indlæg

Optakten var måske ikke helt optimal, men det er alligevel noget af en historie, når en af operaverdenens allerstørste koryfæer må opgive halvvejs i sin scenedebut i et af Europas mest berømte operahuse. Det var, hvad der skete, da Placido Domingo onsdag aften skulle synge titelrollen som Nabucco i Semperoper Dresdens premiere på Verdis opera. 

se mere
 

10 operaer fra the MET i BioCity i Århus i sæsonen 2019-2020

publiceret: 7.06.2018  8:10
se hele indlæg

Der er nu fastlagt datoer for de 10 operaforestillinger i HD Live-serien fra MetropolitanOperaen i New York som BioCity i Århus planlægger at vise i sæsonen 2018-2019. Som sædvanlig er mange forestillinger spækket med verdensstjerner - vi nævner i flæng: Anna Netrebko, Diana Damrau, Ewa-Maria Westbroek, Joyce DiDonato, Placido Domingo, Roberto Aronica, Bryn Terfel, Michael Fabiano...

se mere
 

4.110 kr. til nyt studielegat

publiceret: 27.03.2019  16:10
se hele indlæg

Det samlede bidrag til studielegat var ved årets udgang 1.660 kr, men indsamlingen blandt deltagere i det festlige nytårstaffel og generalforsamlingen forleden gav yderligere 2.450 kr. så bidragsbeløbet p.t. udgør 4.110 kr.
Indsamlingen fortsætter resten af året. Vores mål er at indsamle 20.000 kr. inden udgangen af 2020. 

se mere
 

Turandot-kostumer stjålet

publiceret: 13.02.2019  8:10
se hele indlæg

En international samproduktion af Puccinis opera Turandot er kommet i alvorlig knibe på tøjfronten. Efter at have spillet Robert Wilsons opsætning af operaen for fulde huse i Madrids Teatro Real i december er omkring 100 hundedyre kostumer, deriblandt hovedrollernes, forsvundet fra den lastbil, der fragtede garderoben og rekvisitterne til Litauen.

se mere
 

Jonas Kaufmann som Eisenstein

publiceret: 27.12.2018  16:00
se hele indlæg

Dresden Staatskapelle, Semperopers orkester, konkurrerer traditionelt med Berliner Filharmonikerne om at lokke de største internationale operanavne til deres respektive nytårskoncerter. Og i år vandt orkestret i Dresden den ubestridt største tenor, Jonas Kaufmann, som efter opførelser af Otello på Bayerische Staatsoper i München, rolledebuterer som Eisenstein i Flagermusen.

se mere
 

Montserrat Caballé er død

publiceret: 6.10.2018  10:00
se hele indlæg

Den spanske verdenssopran, Montserrat Caballé, døde i morges på hospital i Barcelona, 85 år gammel.
Hendes karriere strakte sig over 50 år. Hun debuterede i Basel i 1956 og udviklede sin stemme til at blive en af sin generations smukkeste sopraner med speciale i sjældent opførte operaer.

se mere
 

Reumert-prisen til Danmarks nye Wagner-tenor

publiceret: 20.06.2018  10:00
se hele indlæg

For 20. gang blev årets Reumertpriser uddelt i Skuespilhuset lørdag aften, og der var to priser til den klassiske musik. Prisen som årets sanger gik til tenor Magnus Vigilius (foto) for hans rolle som Siegmund i Valkyrien på Den Ny Opera. Den anden pris gik til Den Jyske Opera, for deres opsætning af operaen Brødre, med musik af islandske Daniel Bjarnason og instrueret af Kasper Holten.

se mere
 

James Levine fyret fra Metropolitan Operaen

publiceret: 13.03.2018  8:20
se hele indlæg

The Metropolitan Opera fyrer deres direktør for musik og kunst, James Levine, efter at have fundet troværdige beviser på seksuelt misbrug. Søndag stod tre mænd frem og beskyldte James Levine for at have misbrugt dem, da de var teenagere. De tre mænd kunne fortælle om en række seksuelle episoder mellem dem og James Levine.

se mere
 

Deutsche Oper Berlin oversvømmet

publiceret: 28.02.2018 11:30
se hele indlæg

Juleaftensdag 2017 gik sprinkleranlægget på scenen i Deutsche Oper i Berlin i gang, og scenen svømmede over. Rengøringspersonalet havde ved en fejl sat det i gang. Nogle forestillinger blev aflyst, en del af repertoiret måtte lægges om, andre forestillinger fik en mere beskeden scenetilværelse. Men rengøringsarbejdet efter uheldet er færdiggjort andre forestillinger fik en mere beskeden scenetilværelse. Men rengøringsarbejdet efter uheldet er færdiggjort, og ny teknik er installeret.

se mere
 

Yannick Nézet-Séguin ny chefdirigent for the Met

publiceret: 16.02.2018 17:20
se hele indlæg

I september 2018, to år tidligere end planlagt, tiltræder den canadiske dirigent Yannick Nézet-Séguin posten som chefdirigent for den berømte Metropolitan Operaen i New York.
Efter fire årtier afløser han den legendariske, men nu sygdomssvækkede, James Levine.

se mere
 

10 biografoperaer fra the MET i sæsonen 2018-2019

publiceret: 16.02.2018 17:20
se hele indlæg

MetropolitanOperaen i New York planlægger igen at sende hele 10 opera-forestillinger i HD Live-serien til de store biograflærreder verden over i sæsonen 2018-2019. Som sædvanlig er alle forestillinger spækket med verdensstjerner - vi nævner i flæng: Anna Netrebko, Pretty Yende, Elīna Garanča, Diana Damrau, Roberto Alagna, Juan Diego Flórez, Jonas Kaufmann, Piotr Beczala...

se mere
 

James Levine anklaget for sexovergreb

publiceret: 4.12.2017 8:30
se hele indlæg

The Metropolitan Opera i New York har sat alle sine forbindelser til operaens nuværende dirigent og tidligere musikdirektør igennem 40 år James Levine på hold. Det sker, mens man afventer en undersøgelse af flere påstande om seksuelle overgreb mod ham. Levine vil ikke være en del af nogen aktiviteter på The Met, herunder at gennemføre planlagte forestillinger på The Met i denne sæson.

se mere
 

Samarbejde mellem The Met og Bolsjojteatret

publiceret: 28.11.2017 10:30
se hele indlæg

Direktørerne for The Met i New York og Bolsjojteatret i Moskva, Peter Gelb og Vladimir Urin, har givet hinanden håndslag på et samarbejde, der vil resultere i tre opsætninger, alle med den russiske diva Anna Netrebko i hovedrollerne.
Strauss’ Salome, Wagners Lohengrin og Verdis Aida bliver sat op i perioden fra 2019-2022.

se mere
 

Dmitri Hvorostovskij er død

publiceret:22.11.2017 10:30
se hele indlæg

Den russiske baryton Dmitri Hvorostovskij døde i morges i sit hjem nær London i en alder af 55 år efter han har tabt en langvarrig kamp med tumor i hjernen. Han blev uddannet i sin fødeby Krasnojarsk, hvor han debuterede i 1986 som operasanger. Året efter vandt Dmitri Hvorostovskij førsteprisen i Glinka-konkurrencen og 1989 i Singer of the World-konkurrencen i Cardiff.

se mere
 

Verdens bedste opera

publiceret:20.09.2017 10:40
se hele indlæg

BBC Music Magazine har spurgt nogle af verdens førende operasangere, og dommen er klar: Mozarts forviklingskomedie Figaros Bryllup er den bedste opera, der nogensinde er blevet komponeret. Det skriver blandt andet Plácido Domingo, Renée Fleming og Bryn Terfel under på. Med deres stemmer har de været med til at sikre operaen en plads øverst i musikhistoriens top 20.

se mere
 

La Scala: ingen adgang for publikum i shorts og undertrøjer

publiceret: 31.07.2017 10:40
se hele indlæg

Et af verdens mest berømte operahuse i form af La Scala i den italienske storby Milano siger fra. Ledelsen i La Scala har fået nok af, at mange folk i sommervarmen er begyndt at møde op til de stort opsatte forestillinger i shorts, korte ærmer, miniskørter og sågar kan finde på at spise medbragte McDonald's-burgere undervejs. Men der bliver gjort noget ved 'problemet'.

se mere
 

Lise Davidsen triumferer i Zurich

publiceret:  15.10.2016 12:50
se hele indlæg

Den norske stjernesopran Lise Davidsen, der er blevet tredobbelt vinder af den 23. Operalia-sangkonkurrence i 2015, debuterede forleden i Opernhaus Zürich i rollen som Agathe i Carl Maria von Webers opera Jægerbruden. Hendes optræden var en kæmpestor succes.
Læs her et lille udvalg af anmeldelser:

se mere
 

Ny chef for Den Jyske Opera

publiceret:  11.10.2016 16:00
se hele indlæg

Den Jyske Opera har i dag på et pressemøde i Musikhuset Aarhus præsenteret 46-årige Philipp Kochheim som ny operachef for Den Jyske Opera pr. 1. maj 2017. Philipp Kochheim er pt. bosat i Berlin og har siden 2013 været operachef på Staatstheater Braunschweig. Han har siden 1997 iscenesat og instrueret opera, musicals og teaterforestillinger i hele Tyskland.

se mere
 

Peter Lodahl chef for Copenhagen Opera Festival

publiceret:  23.09.2016 12:40
se hele indlæg

Den 42-årige stjernetenor Peter Lodahl har opsagt sit job i solistensemblet ved Den Kgl. Opera, hvor han har sunget de store roller i ikke mindst italiensk opera siden 2009. Han tiltræder 1.november som kunstnerisk leder af Copenhagen Opera Festival, hvis hidtidige chef, Michael Bojesen, begynder i samme stilling ved operaen i Malmø.

se mere
 

Breaking the Waves som opera

publiceret:  17.08.2016 9:40
se hele indlæg

Det er ikke kun Susanne Biers film, Brødre, der bliver udsat for opera. Lars von Triers prisbelønnede drama Breaking the Waves får verdenspremiere som opera, når Opera Philadelphia i september opsætter komponisten Missy Mazzolis spritnye stykke med samme titel. Produktionen vækker en vis opsigt, da programnoterne advarer mod »groft sprog« og »eksplicit seksuelt indhold«.

se mere
 

Michael Bojesen chef for Malmø Opera

publiceret:  15.08.2016 23:40
se hele indlæg

Det bliver en bredtfavnende dansker med butterfly, der skal sikre Malmø Opera fortsat succes. Dirigent Michael Bojesen er netop blevet udnævnt til ny operachef og får nu det administrative og kunstneriske ansvar for over 300 ansatte fordelt på orkester, kor, værksted og administration. Han overtager chefposten fra den nuværende leder Bengt Hall.

se mere
 

Strid om nye opsætninger af Nibelungens Ring i Berlin

publiceret:  2.07.2016 11:20
se hele indlæg

Deutsche Oper i Berlin annoncerede sidste år, at en ny iscenesættelse af Wagners Ring-cyklus var på vej. Det samme har Staatsoper Unter den Linden, i samme by, også meldt ud, og det har skabt debat om, hvorvidt en fælles aftale om at koordinere forestillingerne på de berlinske operascener fungerer.
Chefen for Deutsche Oper, Dietmar Schwarz, offentliggjorde i foråret ...

se mere
 

Sopranen skred, da tenoren blev hyldet

publiceret: 19.04.2016 17:50
se hele indlæg

Den rumænskfødte operasangerinde Angela Gheorghiu gør altid sit bedste for at leve op til diva-prædikatet. I lørdags sang hun titelpartiet i Puccinis opera Tosca ved Statsoperaen i Wien, men da tæppet gik op for tredje akt, var der ingen Tosca på scenen. Forestillingens anden stjerne, den hotte tysker Jonas Kaufmann, der sang Cavaradossi, stod ganske alene midt i musikken.

se mere
 

Lise Davidsen storvinder af Operalia 2015

publiceret:  18.04.2016 10:40
se hele indlæg

Den norskfødte sopran, Lise Davidsen, der er uddannet på Operaakademiet i Københvan, er blevet tredobbelt vinder af den 23. Operalia-sangkonkurrence, der i sidste år blev afholdt på Covent Garden Operaen i London. Hun var én af de 11 finalister og besejrede dem alle i tre kategorier; hun vandt hovedprisen blandt kvindelige sangere, publikumsprisen samt Birgit Nilsson-prisen.

se mere
 

James Levine stopper på the MET

publiceret: 17.04.2016 13:20
se hele indlæg

Musikchef på The Metropolitan Opera i New York, James Levine, går på pension efter 40 år på posten. Den 72-årige Levine har været musikdirektør i operaen siden 1976 og har stået i spidsen for utallige indspilninger samt tv- og radioudsendelser med husets orkester. Han har dirigeret næsten 2500 opførelser af 85 forskellige operaer siden sin debut som dirigent i 1971.

se mere
 

7.810 kr. til nyt studielegat

publiceret: 5.01.2015 15:10
se hele indlæg

Det samlede bidrag til studielegat var ved årets udgang 6.360 kr, men indsamling blandt deltagere i det festlige nytårstaffel forleden gav yderligere 1.450 kr. så bidragsbeløbet p.t. udgør 7.810 kr. Indsamlingen fortsætter resten af året. Vores mål er at indsamle 20.000 kr. inden udgangen af 2016. På den måde vil foreningen igen være i stand til om 1 år at uddele nyt legat til en talentfuld sanger.

se mere
 

Fornem pris til Puritanerne

publiceret: 2.01.2015 15:10
se hele indlæg

Den britiske begejstring for Puritanerne, sådan som chefen for Den Jyske Opera, Annilese Miskimmon, satte den op på Welsh National Opera i Cardiff, Wales i efteråret 2015, vil åbenbart ingen ende tage. Operaen har netop vundet den engelske Whats On Stage-pris for bedste nye produktion i 2015. I begrundelsen hedder det bl.a., at forestillingen er en triumf for instruktøren Annilese Miskimmon.

se mere
 

Anna Netrebko gift igen

publiceret: 2.01.2015 15:10
se hele indlæg

Den russiske operastjerne Anna Netrebko blev den 29. december gift med den fem år yngre og fortrinlige tenorkollega, den aserbadjanske Yusif Eyvazov. Det blev et drømmebryllup i Wien, hvor hun sagde ”ja” på tysk, han ”da” på russisk i Palais Coburg. Bruden bar en hvidguldstiara med diamanter magen til den, Kate Middleton havde under sit bryllup med Englands Prins William i 2011.

se mere
 

Martina Serafin skadet under Tosca i Wien

publiceret: 17.12.2015 15:10
se hele indlæg

Ti gange har Wiener Staatsoper opsat Tosca uden skader på rollelisten siden 1958. Men i år gik det galt for sopranen Martina Serafin, der synger titelrollen i Puccinis opera. Toscas finalespring fra Castel Sant’Angelo mislykkedes, og Serafin endte på hospitalet med en flækket knæskal og iturevne ledbånd, selvom stjernesopranen havde øvet faldet på kun en meter ned på en madras til hudløshed under prøverne.

se mere
 

Annilese Miskimmon udnævnt til chef for Den Norske Opera

publiceret: 11.12.2015 20:10
se hele indlæg

Annilese Miskimmon er udpeget som operachef for Den Norske Opera & Ballett og forlader dermed posten som operachef for Den Jyske Opera fra 2017.
Annilese Miskimmon blev ansat som operachef på Den Jyske Opera den 1. september 2012. Hun har på Den Jyske Opera instrueret den danske førsteopførelse af en række operaer, heriblandt Katja Kabanova, Don Quichotte og Jenufa.

se mere
 

Kasper Holten forlader Royal Opera House i London

publiceret:  9.12.2015 22:50
se hele indlæg

Alex Beard, administrerende direktør for the Royal Opera House i London, annoncerede i morges, at operadirektør Kasper Holten vil forlade chefposten ved udgangen af marts 2017. Det er af hensyn til familien og ikke mindst hans ældste datter, der er ved at komme i den skolesøgende alder, at Kasper Holten forlader London og flytter tilbage til København.

se mere
 

Norsk tenor vinder sangerkonkurrence

publiceret:  13.10.2015 21:10
se hele indlæg

Ikke så snart har den norske sopran Lise Davidsen høstet priser i stort set alt, hvad sommeren har budt på af vigtige sangerkonkurrencer, før endnu et norsk stortalent vinder én af de vigtige konkurrencer for unge operasangere. Hans navn er Bror Magnus Tødenes, han er født i 1993 og er opvokset i Eiksund på Sunnmøre. Han interesserede sig for musik fra den tidlige barndom...

se mere
 

Jenufa nomineret til UK Theatre Awards

publiceret:  30.09.2015 23:40
se hele indlæg

Den Jyske Operas opsætning af Jenufa har gjort stort indtryk ikke bare under opførelsen i Aarhus, men også ved premieren i april i Glasgow, Skotland. Operachef Annilese Miskimmon er blevet nomineret til UK Theatre Awards 2015 for operaen, som Den Jyske Opera har lavet som en coproduktion med Scottish Opera, og som hun instruerede. UK Theater Awards er den britiske pendant til Reumertpriser.

se mere
 

Publikumsprisen til Don Quichotte

publiceret:  6.09.2015 11:40
se hele indlæg

Den Jyske Operas opsætning af Don Quichotte blev publikumsfavorit i kampen om Publikumsprisen, der uddeles af Aarhus Scenekunstcenter i samarbejde med Aarhus Stiftstidende. Tre lokale produktioner var indstillet til Publikumsprisen - ud over operaforestillingen Don Quichotte også Fest, en danseforestilling for børn, og Manden der ville huske, et virkeligt drama opsat på Svalegangen.

se mere
 

Massive buhråb under premiere på Wilhelm Tell

publiceret:  4.07.2015 11:10
se hele indlæg

Mandag havde Royal Opera House Covent Garden i London premiere på en ny opsætning af Rossinis sidste opera Wilhelm Tell, hvor den italienske instruktør Damiano Michieletto lader den østrigske besættelsesmagt massevoldtage en ung schweizisk pige.
Forestillingen blev buhet med stor ildhu ...

se mere
 

Thielemann musikchef for Bayreuth

publiceret:  2.07.2015 17:00
se hele indlæg

Dirigenten, som for nylig blev vraget af Berliner Filharmonikerne, er blevet forfremmet til musikchef i Bayreuth. Christian Thielemann styrker dermed sin position ved festspillene, hvor han hidtil formelt har haft rollen som musikalsk rådgiver, mens rygter hævder, at han i kulissen har fungeret som Katharina Wagners grå eminence i familiens strid om magten på den grønne høj.

se mere
 

Carl Nielsen-pris til Johan Reuter

publiceret:  23.06.2015 23:00
se hele indlæg

Carl Nielsen Selskabets Hæderspris 2015 tildeles baryton Johan Reuter.
I motivationen hedder det blandt andet: ”Johan Reuter har i løbet af sin karriere stået for en række betydelige fortolkninger af Carl Nielsens musik, så vel på scenen som på en række af cd-optagelser.” Hædersprisen består af en skulptur skabt af billedhugger Erik Heide specielt til Carl Nielsen Selskabet.

se mere
 

Årets Reumert 2015

publiceret:  22.06.2015 10:10
se hele indlæg

Årets Reumert er hele Danmarks scenekunstpris. Hvert år uddeles 26 priser i 16 forskellige kategorier, bl.a. Årets Opera og Årets Sanger.
Årets Reumert blev indstiftet og uddelt første gang i 1998 af Bikubenfonden. Årets Opera blev Andre bygninger opført på Den Fynske Opera. Årets Sanger blev Johan Reuter for sin præstation i Saul og David på Det Kongelige Teater.

se mere
 

Klavervirtuoser i Musikhuset

publiceret:  23.06.2015 23:00
se hele indlæg

For tredje år i træk sætter danske og internationale stjerner sig til klaveret, når Musikhuset åbner dørene til Gradus International Piano Festival. Hovednavnene ved årets festival er den engelske mesterpianist John Lill og den russiske virtuos Alexei Volodin. Udover de to verdensstjerner kan publikum se frem til at opleve unge prisvindende pianister fra Italien, Georgien, Tyskland, Litauen og Rusland.

se mere
 

Opera News Awards 2015

publiceret:  2.05.2015 12:10
se hele indlæg

Søndag 19. april, 2015 blev modtagere af dette års Opera News Awards fejret på Plaza Hotel i New York. De 5 prismodtagere er: Piotr Beczala, Ferruccio Furlanetto, Sondra Radvanovsky, Samuel Ramey og Teresa Stratas. Forrige Opera News Award vindere, Martina Arroyo, Gerald Finley og Susan Graham var blandt oplægsholderne.

se mere
 

Travl tenor klar til The Met på 7 timer

publiceret: 14.04.2015 16:30
se hele indlæg

Kan du være klar til synge som dubleant på The Met om syv timer? Det lyder som noget af en bedrift. Måske ligefrem en uoverstigelig opgave. Ikke for den amerikanske tenor Michael Fabiano, som klarede lige præcis den opgave, da han onsdag i sidste uge blev ringet op, mens han var i gang med indkøb først på eftermiddagen i hjembyen, Philadelphia.

se mere
 

To operasangere blandt ofre i flystyrt

publiceret: 14.04.2015 16:30
se hele indlæg

To operasangere, den tyske kontraalt Maria Radner og den Kasakhstan-fødte bas-baryton Oleg Bryjak, blev sammen med 148 andre mennesker dræbt i Germanwings-flystyrt i De franske Alper. Sangerne havde netop afsluttet en serie af Siegfried-forestillinger på Gran Teatre del Liceu i Barcelona og var på vej til Düsseldorf.

se mere
 

Susanne Biers film Brødre som opera i 2017

publiceret: 28.03.2015 17:00
se hele indlæg

Den Jyske Opera opfører Susanne Biers film Brødre i august 2017. Opførelsen er en del af Musikhuset Aarhus’ Bier-trilogi, hvor den anerkendte filmtrilogi - i forbindelse med, at Aarhus er kulturhovedstad i 2017 - transformeres til scenekunst: Brødre som opera, Efter brylluppet som musikteater og Elsker dig for evigt som moderne dans.

se mere
 

Den Jyske Operas nye sæson om kærlighedens magt

publiceret: 16.12.2014 11:20
se hele indlæg

Den Jyske Opera har netop offentliggjort repertoireplaner for sæsonen 2015/2016.
Kompagniet opfører 3 operaer: Mascagnis L'amico Fritz, en komedie om at finde den eneste ene, Madama Butterfly hvor publikum kan møde Puccinis måske mest tragiske heltinde valg, samt Bellinis mesterværk Puritanerne, berømt for sin fantastisk smukke musik.

se mere
 

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk