Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Rundt omkringTammi Øst

Den Jyske Opera aflyser Sunset Boulevard

publiceret: 27.04.2020 10:10

Den Jyske Opera aflyser Sunset Boulevard i Musikhuset Aarhus i august 2020. Herved trækker coronakrisen også sine spor helt ind i næste sæson på Den Jyske Opera. Aflysningen sker på grund af regeringens restriktioner i forbindelse med coronavirus.

Operachef for Den Jyske Opera og instruktør på musicalproduktionen Sunset Boulevard, Philipp Kochheim, udtaler: ”Jeg er enormt ked af, at vi ikke kommer til at opføre Sunset Boulevard i Aarhus til august, men på grund af den aktuelle situation er det simpelthen umuligt. Det er en produktion, der står mit hjerte meget nær. Jeg havde derfor glædet mig til at opføre Andrew Lloyd Webbers ikoniske musical med 85 artister – heriblandt Den Jyske Operas sangere, Aarhus Symfoniorkester, dirigent Andy Massey, Tammi Øst og et stort internationalt ensemble. Vi undersøger derfor alle muligheder for at kunne lave Sunset Boulevard engang ude i fremtiden.”

Sunset Boulevard skulle have haft premiere 14. august 2020 med i alt 8 forestillinger i Store Sal i Musikhuset Aarhus. Prøveforløbet skulle være begyndt i juni med det internationale kreative hold.

Publikum, der har købt billet til Sunset Boulevard, vil blive kontaktet af Musikhuset Aarhus’ Billetsalg via e-mail. Billetten refunderes, og pengene bliver automatisk overført til det betalingskort, der er benyttet ved købet.


Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk