Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Rundt omkringAnders Kampmann

Statens Kunstfonds støtte til Anders Kampmann

publiceret: 7.02.2022 18:10

Statens Kunstfond har udvalgt 12 kunstnere og kunstnergrupper, som gennem karriereprogrammet ”Den Unge Kunstneriske Elite” får tilskud til at udvikle karrieren både herhjemme og i udlandet.

Blandt de udvalgte er operasangeren Anders Sigfred Kampmann, der stræber mod at optræde på højeste internationale niveau. Han vil indstudere og udvikle fem af de største og vigtigste roller inden for specielt det tyske repertoire.

Den unge danske tenors sangerkarriere kom for alvor i gang via Herning Kirkes Drengekor, hvor hans musikalske talent hurtigt blev opdaget. Derpå har han studeret på The Guildhall School of Music and Drama i London og på DJM i Aarhus hos Bodil Øland. Han har bl.a. sunget Tamino i Tryllefløjten og titelrollen i operetten Farinelli samt medvirket i Fête galante på DJO.

Anders Kampmann er tidligere modtager af Den Jyske Operas Venners studielegat.

Forude venter to års arbejde med fem roller: Florestan, Don José, Cavaradossi, Siegmund og Lohengrin. Dem skal Anders Sigfred Kampmann studere og udvikle sig i sammen med sin mentor Stig Fogh Andersen. Det er fjerde gang Statens Kunstfond udvælger en række kunstnere, som bliver en del af programmet, der omfatter alle kunstarter inden for musik, scenekunst, billedkunst, litteratur, film, arkitektur samt kunsthåndværk og design.

 (kilde: operaensvenner.dk)

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk