Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Rundt omkringElīna Garanča

Elīna Garanča gravid med sit andet barn

publiceret: 9.08.2013 22:20

Den lettiske mezzosopran Elīna Garanča afløser indtil videre alle sine engagementer pga. graviditet. Sangerinden, der er gift med den britisk-gibraltarske dirigent Karel Mark Chchon, venter sit andet barn til december. Afløsninger rammer bl.a. en serie Carmen-forestillinger i London samt forestillingerne Rosenkavaleren og Werther i New York. I Rosenkavaleren, i Octavian-partiet, erstattes hun af Alice Coote mens Sophie Koch overtager hendes rolle som Charlotte i en ny opsætning af Werther.

Alice Coote, der i sidste sæson sang Sesto i David McVicars produktion af Giulio Cesare, vil Met-debutere som Octavian i forestillingerne den 22, 25 og 30. november i år. I oktober vil Coote synge rollen som Anne Strawson i den nordamerikanske premiere på Nico Muhlys opera Two boys på the Met. Coote har tidligere sunget Hansel Hans og Grete, Cherubino i Figaros bryllup og Sesto i selskabets tidligere, John Copleys produktion af Giulio Cesare.

Den franske mezzosopran Sophie Koch vil debutere på the Met som Charlotte i Richard Eyres nye opsætning af Werther. I forestillingerne synger Jonas Kaufmann titelrollen. Koch har flere gange sunget Charlotte overfor Kaufmanns Werther: i 2010 på PariserOperaen og i 2011 på Wiener Staatsoper. Hun har også optrådt i rollen på Teatro Real i Madrid, på Covent Garden i London og på the Lyric Opera i Chicago. Eyres nye Werther-premiere er planlagt til 18. februar 2014 med efterfølgende forestillinger den 22, 25 og 28, februar samt 3, 7, 11 og 15. marts. Forestillingen den 15. marts HD-live-transmitteres til biografer i hele verden.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk