Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Rundt omkringDon Quichotte - plakat

Publikumsprisen til Don Quichotte

publiceret: 6.09.2015 11:10

Den Jyske Operas opsætning af Don Quichotte blev publikumsfavorit i kampen om Publikumsprisen, der uddeles af Aarhus Scenekunstcenter i samarbejde med Aarhus Stiftstidende. Tre lokale produktioner var indstillet til Publikumsprisen - ud over operaforestillingen Don Quichotte også Fest, en danseforestilling for børn, og Manden der ville huske, et virkeligt drama opsat på Svalegangen.

Producent Birgitte Holt Nielsen tog imod prisen på vegne af operachef Annilese Miskimmon, der for tiden opholder sig i udlandet. "Jeg er meget beæret på Den Jyske Operas vegne, især når man er i kategori med to så fantastiske forestillinger. Det tager vi som et skulderklap for at spille noget, der ikke er så mainstream..." - sagde Birgitte Holt Nielsen.

Da avisen efter prisoverrækkelsen fangede Annilese Miskimmon på mobilen, var hun utrolig glad. "Jeg brød ud i et stort smil, da jeg modtog nyheden på sms. Det er fantastisk at få sådan en pris. Jeg vil gerne takke avisen for at støtte kulturen så meget, som man gør. Samtidig vil jeg gerne takke vores publikum, som har valgt, at vi skal modtage prisen. Det er en gave for vores hårdtarbejdende kompagni" - sagde hun og fortsatte: "Det er meget spændende, at Aarhus havde Danmarkspremiere på en opera og så elskede den så meget. Det viser, at det århusianske publikum er åbent for at se nye ting. Det, synes jeg, er meget specielt" - sagde Annilese Miskimmon, der opholder sig i Wales for at producere Bellinis opera I Puritani, som publikum kan opleve i Aarhus næste sommer.

Tusind tak til publikum for den prestigefuldte anerkendelse.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk