Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Rundt omkringJonas Kaufmann

Jonas Kaufmann - Vocalist of the year

publiceret: 12.12.2011 14:10

Jonas Kaufmann er lige blevet af Musical America i USA kåret  som Årets vokalist (Vocalist of the Year). Denne prestigefyldte pris tildeles fremtrædende amerikanske og udelandske kunstnere inden for musikverdenen. Sammen med Kaufmann blev celisten David Finckel og pianisten Wu Han kåret som Årets musikere, Meredith Monk som Årets komponist, Jaap van Zweden som Årets dirigent og violinisten Gil Shaham som Årets Instrumentalist.

Musical America er den ældste amerikanske tidssktift om klassisk musik. Det første nummer udkom 8. oktober 1898. I øjeblikket udgives den på nettet af UBM Global Trade (www.musicalamerica.com) son en ugentlig online-magasin.

I den nærmeste fremtid udkommer der et par ny operaoptagelser med denne tyske verdenstenor.
DECCA udgiver i januar 2012 to DVD-indspilninger: Engelbert Humperdincks Königskinder i en optagelse fra Opernhaus Zürich og Francesco Cileas Adriana Lecouvreur i en optagelse fra Royal Opera House Covent Garden i London.


EMI planlægger udgivelse af Verdis Aida med Kaufmann og Gheorghiu i en studioindspilning på CD samt en DVD med Tosca med Kaufmann, Gheorghiu og Bryn Terfel, optaget tidligere på året i London.


Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk