Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Rundt omkringLa Boheme

Anna Netrebko gravid

publiceret: 9.02.2008 17:30

Den 36-årige russiske sopran Anna Netrebko og hendes forlovede, den 35-årige basbaryton Erwin Schrott fra Uruguay, venter deres første barn til efteråret. De blev forlovet sidste år i New York og de har flere gange sunget sammen - han blandt andet som Don Juan og hun som Donna Elvira i Mozarts opera. De har i december sidste år sunget koncert sammen i Puerto Rico.

Den russisk-fødte diva, som nu er østrigsk statsborger, er i gang med at lave La Bohème i Wien for tysk TV. Til foråret udkommer hendes pladeindspilning af samme opera, optaget live i München sidste år, hvor Rolando Villazón synger Rodolfo.

Hun forsøger at gennemføre så mange engagementer, som hendes doktor tillader. I foråret synger hun Manon i Wien og Giulietta i Bellinis opera I Capuleti e i Montecchi i Paris. De østrigske medier oplyser, at hun stadigvæk er på programmet i en koncert med Plácido Domingo og Rolando Villazón på Schönbrunn-slottet, 2 dage før finalen for Europamesterskabet i fodbold. Hendes allersidste optræden, før hun går på barselsorlov, vil være koncerten i Oberammergau i juli, ligeledes med Villazón. Hun har altså allerede meldt afbud til festspillene i Salzburg, hvor hun til august skulle have sunget i Gounods Romeo og Julie - igen sammen med Rolando Villazón.

Hun er væk fra de til efteråret planlagte opførelser af Lucia di Lammermoor i New York, men agter at komme og synge partiet i januar 2009. Hendes Manon i New York i december er derimod stadigvæk under overvejelserne.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk